Fundația Make A Wish uneste un copil cu mașina lui de vis, Bugatti Veyron - Mașini - 2019

Anonim

Pentru ca toate supercarsele de motociclete sa fie impracticabile, au inca o capacitate subevaluata de a evoca bucuria si entuziasmul fanilor masinilor de pe tot globul. Din fericire, această abilitate a fost acum folosită, aducând un soare puțin la cineva ale cărui zile sunt adesea trist și întunecate.

Michael este o leucemie de luptă de șapte ani și o vizită săptămânal la spital. În timp ce luptă, el scapă în lumea jocurilor de curse, jucând cu ceva și tot ce implică mașini. Datorită Fundației Make-A-Wish, Michael a reușit să se apropie de propria sa persoană cu unii dintre supercarsii săi favoriți, inclusiv cu bunicul tuturor, Bugatti Grand Sport Vitesse.

Grand Sport Vitesse este versiunea superioară a top-ului supercar care înfruntă motorul superior de la Super Sport. Această repetare a motorului quad-turboat de 8 litri W16 scade cu 1, 200 de cai putere pe toate cele patru roți și poate să treacă până la o limită electronică limitată de 233 mile pe oră. De la un stand-still, Bugatti poate sări de la 0 la 62 mph în doar 2, 6 secunde.

După ce a petrecut timp petrecut în mașini, cum ar fi McLaren 650S curtoazie de gazdă Park Place Dealerships, Michael a fost dat o plimbare de către conducătorul auto fabrica Bugatti Butch Leitzinger. Leitzinger a fost un șofer de mașini de curse de peste 25 de ani, văzând timp în spatele volanului pentru Bentley în 24 de ore de la Le Mans, concurat în NASCAR și participând la cursele ALMS pentru diverse echipe.

Pornind de la oraș, Michael a suferit un trafic înainte de a ajunge în cele din urmă pe autostradă, unde putea simți că supercarul se deschide puțin. Acesta a fost cu siguranță doar un gust al a ceea ce poate face mașina, dar pentru cineva care adora puternic supercarul doritor de la un pat de spital, acest lucru trebuie să fi fost magic. Dacă entuziaștii noștri de mașini pot uneori să ne facă să frământăm prin a fi indiferenți, atunci când fac lucruri de genul asta, ne face mai bine ca o comunitate.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem că Michael a lovit leucemia la bordură și a crescut pentru a trăi visul real: de pe scaunul șoferului.