Mamma Mia! Uita-te la un test de conducere Ferrari ia întregul hypercar stabil pentru o rotire - Mașini - 2019

Anonim

Fiecare loc de muncă are avantajele sale. Angajații cinematografului primesc proiecții timpurii, producătorii de sandwich primesc măsline suplimentare, iar sportivii primesc sponsorizări de top-dolar.

Lucrând la Ferrari ar putea fi cel mai bun din lot, oferindu-vă că sunteți suficient de mare în lanțul alimentar pentru a profita de avantajele oferite. Dario Benuzzi, care a fost șoferul de testare al mărcii din 1969, este cu siguranță.

Într-un nou videoclip, puteți vedea Benuzzi mergând într-o cursă minunată în patru rase italiene, dar nu sunt doar Ferrari.

F40, F50, Enzo și LaFerrari, vedetele filmului, sunt patru dintre cele mai proeminente mașini care au ieșit vreodată din Maranello, deși noi suntem parțiali la GTO 250.

"Acesta vă oferă frigul și transmite emoții", remarcă Benuzzi în timp ce el biciuie Berlinetta cu turbocompresie de 478 cai putere în jurul pistei de test Fiorano. "Fantastica", spune el cu un zâmbet.

Pe de altă parte, modelul F50 dezvoltă un vehicul de 513 CP care se ridică la modă veche. "Ea și-a exprimat întregul potențial, la fel ca și F1, la turații mai mari", explică Benuzzi asupra coloanei sonore V12 musculare a vehiculului.

Ne mutăm la uimitorul Enzo: "Și acum suntem deja în epoca modernă", spune Benuzzi. V12 de 6.0 litri produce o performanță spectaculoasă de 651 CP, iar autoturismul este remarcabil pe măsură ce trece prin rotiri ca un bisturiu.

Ziua lui Benuzzi este descoperită de LaFerrari, regele stabilului și singurul hibrid al ciorchinului. Pare puțin străin față de restul lotului, dar cu monocoacul de 950 CP și fibra de carbon ultra-rigid, este fără îndoială cel mai rapid.

La final, toate cele patru curse de cai sunt scoase pentru o deplasare de victorie, rezultând o vizualizare pe care numai Maranello o poate oferi. Flota pare a fi scoasă dintr-un poster în dormitor și sună ca o simfonie divină, cu carisma potrivită.

"Fiecare masina are sens", spune Benuzzi.