Maybach SUV o posibilitate, spune oficialul Mercedes - Mașini - 2019

Anonim

Mercedes-Benz se află în mijlocul resuscitării mărcii sale Maybach, dar cu rivalii britanici Rolls-Royce și Bentley de planificare a SUV-urilor, este logic să ne întrebăm dacă Maybach va primi în curând un camion propriu.

Constructorul german se gândește cel puțin la acest lucru, potrivit unui oficial al companiei.

"Există mai multe opțiuni în cadrul portofoliului Mercedes", a declarat Wolf Dieter-Kurz, șeful departamentului de dezvoltare SUV al Mercedes-ului, într-un interviu recent cu Top Gear, "este evident, în mod evident, o întrebare despre care vine primul".

Dacă Mercedes urmărește același manual de joc pe care la folosit pentru Maybach S600 recent prezentat, SUV-ul ar fi cel mai probabil o versiune posher a clasei GL.

Acest lucru ar permite, de asemenea, Mercedes să evite stresul de styling pe care Rolls și Bentley îl simt în prezent, deoarece lucrează pentru a-și adapta indicațiile tradiționale de styling la un tip nou de vehicul.

Modelul V12 al modelului S600 nu este disponibil în versiunea GL, astfel încât versiunea Maybach ar putea fi datorată ca Maybach GL550, cu un V8.

O versiune hibrid plug-in ar fi, de asemenea, oferită, de asemenea. Bentley este de așteptat să ofere SUV-ul său Bentayga cu un dop și Mercedes este în prezent nebun pentru plug-in hibrizi.

Compania intenționează să lanseze 10 dintre aceste modele până în 2017 și a introdus deja o versiune hibridă plug-in a clasei S, care ar putea oferi un sistem de propulsie pentru SUV Maybach ipotetic.

Aceasta ar putea părea puțin sensibilă pentru ceea ce ar trebui să fie un vehicul de lux fără limitări, dar, la fel ca în modelul Maybach S600, orice producție Maybach SUV ar fi probabil mai mult despre confortul și facilitățile interioare decât puterea și performanța.

Imaginați-vă că scaunele din spate ale scaunului din spate S600 Maybach sunt instalate într-un vehicul suficient de mare pentru a șase locuri în condiții mai puțin luxoase. Acest lucru ar fi o cameră de zi pe roți.

Odată cu lansarea modelului Maybach S600, decizia oficială privind SUV-ul Maybach pare puțin probabil în viitorul apropiat.

Dar, cu SUV-urile Rolls și Bentley, lansate de acum doi sau trei ani, nu ar fi surprinzător dacă Mercedes a venit cu ceva în viitorul apropiat.