Mazda 2016 CX-3 arată interesant, dar poate să iasă în evidență într-un segment plin de gemuri? - Mașini - 2019

Anonim

În segmentul încrucișat compact, din ce în ce mai mare, este greu să iesi în evidență. Există un Kia Soul, un Jeep Renegade surprinzător de capabil, un versatil HR-V al Honda și o mulțime de alții care se luptă pentru felii de plăcintă.

Mazda CX-3 este unul dintre cei mai noi în clasă, iar marca a lansat o serie de noi detalii despre cinci-uși cu unghi ascuțit.

Dacă v-ați afla în jurul pentru debutul fotografic al mașinii în noiembrie anul trecut, limbajul său de design "Kodo" nu va fi o surpriză. CUV are aceleași caracteristici de bază ca și Mazda3, Mazda6, CX-5 și CX-9, iar profilul lateral este sculptat în mod deliberat.

CX-3 va avea mai puțin junk în portbagaj decât colegii săi mari "CX", ceea ce accentuează nasul lung al crossover-ului. Sub acel sniffer este un motor Skyactiv-G de 2.0 litri cu patru cilindri care face 146 de cai putere si un cuplu de 146 de picioare. Această putere este canalizată printr-o automată obligatorie cu șase trepte și poate fi distribuită fie cu transmisie frontală, fie cu tracțiune integrală.

În timp ce hatchback-ul umflat este un pic lipsit de performanță, acesta se înrăutățește pe frontul tehnic. Conectivitatea Bluetooth, o cameră video cu vedere la spate și un sistem infotainment "Mazda Connect" cu afișaj de 7 inci sunt standard la modelul Sport de intrare, în timp ce scaunele încălzite, un tapet moonroof, o tapițerie "din piele" și un șapte difuzoare Bose stereo vine cu versiunile Touring.

Ediția Grand Touring adaugă și mai multe jucării, inclusiv farurile cu LEDuri și farurile de ceață, aliajele de 18 inchi și tapițerii din piele / piele. În ansamblu, designul interior este un tad asimetric, dar putem rula cu el.

În plus, este disponibil un pachet opțional "GT-iActivsense", care se ocupă de lămpile automate, ștergătoarele de senzație de ploaie, avertismentul de plecare din banda de circulație și controlul croazieră adaptiv pentru a obține o ofertă respectabilă de tehnologie pentru un automobil la acest punct de preț.

Și cât va costa, vă întrebați? Mazda nu a lansat încă numere oficiale, dar promite că modelul CX-3 va începe în "low $ 20, 000", când va intra în vânzare în această toamnă.