Prototipurile inginerești de inginerie ale Mazda pot previzualiza următoarea masina de curse MX-5 Cup - Mașini - 2019

Anonim

Există multe de iubit despre seria Mazda Global MX-5 Cup. Este posibil să nu fie cea mai rapidă rasă, dar bariera scăzută la intrare și domeniul concurențial omogen fac din aceasta o necesitate pentru jucătorii care nu au brioșele și fanii deopotrivă.

Sezonul 2015 este in prezent in plina desfasurare, dar Mazda se uita deja inainte. Marca a dezlănțuit prototipuri inginerești de inginerie la Mazda Raceway Laguna Seca în această săptămână, subliniind runda finală de testare pentru masina Cupa 2016.

În cele din urmă, vehiculul va fi disponibil pentru cumpărare pentru competiția evenimentului (cursele de cupă nu sunt legale la nivel de stradă), dar mai sunt multe de făcut înainte. Mazda Skyactiv, prototipul cursei Tom Long conduce dezvoltarea masinii, trecand prin peste 392 de combinatii de baza de la sapte producatori de anvelope, opt furnizori de franare si sapte parteneri de kituri de suspensie pentru a gasi configuratia perfecta.

"Testarea noului curse MX-5 pentru Cupa Global MX-5 a fost un mod incredibil până acum", a spus Long. "Designul ușor al șasiului, împreună cu raportul dintre puterea și greutatea ridicată, face ca această nouă platformă să fie echilibrată și o adevărată emoție de a conduce. Luând elementele cheie care au făcut șasiul original MX-5 atât de popular și de succes, și-a revenit la rădăcini într-un aspect renăscut. "

Deoarece seria MX-5 Cup este un eveniment bazat pe producție, toți concurenții vor echipa același motor de 2.0 litri ca și mașina de producție. Cutia de patru cutie are 155 de cai putere și 148 de kilograme de cuplu de torsiune din fabrică, dar sunt permise prize de aer rece și alte șuruburi. Greutatea minimă este stabilită la 2600 de lire sterline, deci sunt adesea folosite balasturile.

Atunci când se iau decizii finale, Mazda Motorsports va îngheța specificațiile vehiculului și va anunța prețul la cheie al cursei de cai târziu în această vară.