Conceptul Mercedes-Benz A-Class: atât de sexy încât ar putea ucide, destul de literalmente - Autoturisme - 2019

Anonim

Ieri, am avut șansa să mă uit complet la podea de la Salonul Auto de la New York. Este suficient să spunem că există câteva mașini de concept fierbinți, dar una dintre favoritele mele a fost această clasă Mercedes A, datorită cât de repede și vehement tuturor reprezentanților Mercedes le spuneau tuturor despre defectele sale. Da, un Mercedes are greșeli.

Lucrul amuzant este că par să schimbe fiecare articol despre mașina care atrage atenția. Roțile se vor schimba, la fel ca și strălucirea roșie a tuturor obiectelor interne. Mai presus de toate, caracteristica definitorie a mașinii, grila sa, trebuie modificată.

Grila: acum este alcătuită din sute de superbe puncte de argint, care amintesc de una din acele jucării de pin pe care le obișnuise să le lipiți pentru a vedea forma pe cealaltă parte. Din păcate, reprezentanții au spus că acești pini erau extrem de periculoși. Dacă ar fi trebuit să intri într-un accident de mașină, ei ar putea merge chiar în mașină și să înjunghie șoferul și pasagerul. Nu ar fi o cale minunată de a merge, mi-aș imagina.

Conceptul Mercedes-Benz A-Class se poate lovi pe piețele europene anul viitor, dar compania rămâne destul de vagă. Deocamdată, este o mașină foarte frumoasă care, în forma sa actuală, nu va exista niciodată.