Mercedes prezintă posibilități de personalizare prin dezvăluirea hărțuitorului Mercedes SLS - Autoturisme - 2019

Anonim

Puține lucruri au oferit mai puțină recompensă în această săptămână decât să aștepte o oră pentru a vedea această mașină frumoasă, defaimată. Mercedes-AMG a organizat un eveniment exclusiv noaptea trecută la Salonul Auto Internațional de la New York pentru a dezvălui un nou model C 63 (care are acum un motor de 5.5 litri, care îl face un C 55) și acest automobil slab. Pentru că am fost la îndemână pentru a acoperi evenimentul, reprezentanții Mercedes mi-au permis să mănânc de la masa lor delicioasă de gustări, plină de biscuiți și brânzeturi. Cu toate acestea, pentru că nu aveam brățara potrivită (obținută doar dintr-o cabină discretă din cealaltă parte a centrului de convenții), nu mi-ar fi dat nici o apă. Poate că a fost deshidratarea, dar camera nu părea mulțumită de așteptarea sau dezvăluirea acestui Mercedes SLS.

Reprezentanții au spus că au fost "anticipați în clădire", dar păreau să se blocheze, știind că mașina nu va primi binevenirea pe care o merită. Șeful AMG, care a vorbit timp de o jumătate de oră despre modelul C 63, a părăsit scena înainte ca cea de-a doua mașină să fie dezvăluită. Dupa ce sa aratat, prezentatorii au inceput sa isi protejeze slujba de vopsea aleasa slab.

Din păcate, există un motiv pentru care MySpace a murit: oamenii fac o alegere teribilă de design dacă le lași. În orice caz, dacă doriți o mașină "Boudalis Blue" cu portocaliu detaliind pe grila de protecție, tot ce trebuie să faceți este să întrebați.