Mașinile MINI și etichetele alese de stele alese în anunțul Superbowl - Mașini - 2019

Anonim

MINI și-a lansat Superbowl Spot de 30 de secunde înaintea jocului mare din această duminică.

Automakerul a recrutat pe Butler, Shine, Stern & Partners (BSSP) pentru a dezvolta anunțul pentru a spune 100 de milioane de persoane că etichetele nu își definesc vehiculele. Folosind celebrități sportive, muzică și divertisment alese, care încorporează o carieră stereotipică, MINI bate joc de toate etichetele pe care le-au generat mașinile de-a lungul anilor, în timp ce (într-un mod mai plăcut) îi spunea acuzatorilor să o facă.

Dublate "Defy Labels", campania comercială și ulterioară, în regia lui Christian Weber de la Park Pictures, "inspiră oamenii să vărsească etichetele pe care le-a pus societatea asupra lor și în loc să se definească".

MINI spune că a ales stele care au avut o relație cu marca și care s-ar putea alinia cu ideea de a depăși etichetele. Printre personalitățile prezentate se numără Serena Williams, Abby Wambach, T-Pain, Randy Johnson, Tony Hawk și Harvey Keitel. În plus față de aparițiile scurte în publicitate, fiecare celebritate a filmat interviuri cu privire la tema ridicării deasupra etichetelor. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul campaniei MINI.

"Acest concept puternic se bazează pe noua poziționare sofisticată a mărcii, cu puțină atitudine MINI care a fost mereu acolo", a spus John Butler, directorul de creație, BSSP. "Aceasta depășește o aprobare tipică a celebrităților. Această reclamă are ca scop să nu permită altora să vă definească sau, de altfel, ceea ce alegeți să conduceți. Este vorba de a nu da niciodată celorlalți puterea asupra ta.

În plus față de celebrități, spotul de 30 de secunde prezintă membrii echipei de curse MINI John Cooper Works, pe care producătorul de automobile le spune "convenția de pauză".

"Această campanie recunoaște acele etichete într-un mod foarte autentic, în timp ce oamenii simultan arată MINI este mai mult decât atât", a declarat Tom Noble, șeful departamentului, MINI Brand Communications. "Odată cu lansarea noului Clubman, marca noastră este în creștere, produsele noastre sunt mai sofisticate și este timpul să reinițializăm conversația".

După cum subliniază domnul Noble, această campanie atrage, de asemenea, atenția asupra noului Clubman, care tocmai recent a sosit în showroom-urile de comercianți.

Deși fotbalul nu este pasiunea tuturor, când mărcile aruncă milioane de dolari în jos pentru câteva secunde din atenția dvs., merită de obicei să urmăriți. MINI speră că veți fi cel puțin la dispoziție în timpul celui de-al treilea trimestru pentru a evalua dacă a petrecut cu înțelepciune o bună parte din bugetul de marketing.