Lancer Evolution de la Mitsubishi se poate transforma într-un crossover Outlander Sport - Mașini - 2019

Anonim

Mitsubishi se pregătește să trimită modelul Lancer Evolution cu un model limitat, numit în mod corespunzător Final Edition, și a confirmat că sedanul sportiv nu va fi înlocuit în viitorul apropiat. Cu toate acestea, plăcuța tehnică iconică nu este încă moartă, iar șeful companiei, Tetsuro Aikawa, a sugerat că modelul următor va purta probabil un off-roader de înaltă performanță. Evo pe picior va fi bazată pe cea de-a doua generație de Outlander Sport, care a fost precizată cu precizie luna trecută la Geneva de conceptul XR-PHEV II (imaginea).

Detaliile tehnice ale betonului sunt încă puține, însă Aikawa a declarat pentru revista britanică Autocar că SUV-ul va fi alimentat de un sistem puternic de propulsie hibridă, care va trimite o cantitate extraordinară de putere tuturor celor patru roți.

În ciuda rădăcinilor sale utilitare, Evo-ul bazat pe sportul Outlander Sport va fi ușor, agil și rapid, calități moștenite de la predecesorul său spiritual. SUV-ul va fi ambalat cu tehnologie obținută din programul de curse Mitsubishi's Pikes Peak.

Deoarece Evo va fi pentru Outlander Sport ceea ce Evolution este în prezent la Lancer, acesta va adopta un aspect muscular, inspirat de raliu, caracterizat printr-un kit complet de corp, care va include o bara de protecție adâncă, o flanșă laterală, un difuzor de aer, și un spoiler mare înapoi. Evo-uri specifice și bucăți de jur împrejur va adăuga o atingere finală la aspectul general.

Pentru moment toate acestea sunt pur ipotetice, deoarece directorii recunosc deschis că Evo va vedea doar lumina zilei dacă Mitsubishi va vinde suficiente exemple de standard Outlander Sport pentru a acoperi costurile cercetării și dezvoltării. Sportul de a doua generație va fi prezentat mai târziu în acest an și este programat să ajungă la showroom-uri până la sfârșitul anului viitor, dar nu se așteaptă ca Evo să ajungă până în 2018 cel mai devreme.