Mai multe aripi! SUA este "cea mai mare prioritate" pentru Subaru STI, spune șeful - Mașini - 2019

Anonim

În cadrul Salonului Auto de la New York din 2015, Subaru a dezvăluit un concept de performanță STI bazat pe BRZ și a vorbit despre extinderea prezenței mărcii STI în SUA

Dar autovehiculele de convorbire și vorbire sunt ieftine. Ce anume a planificat Subaru pentru STI în Statele Unite?

"Statele Unite reprezintă cea mai mare prioritate pentru ITS", a declarat președintele mărcii, Yoshio Hirakawa, într-un interviu recent cu Automotive News (este necesar un abonament).

Sună destul de definitiv. Subaru spune că STI este construit în jurul a trei "stâlpi" - mașini complete, piese și curse - și se pare că intenționează să se extindă pe toate fronturile.

Indicele STI a fost recent introdus pentru piesele de performanță vândute anterior prin intermediul reprezentanțelor Subaru sub numele Subaru Performance Tuning, precum și echipele Subaru din SUA.

Cu toate acestea, ceea ce fanii doresc cu adevarat sunt mai multe modele de performanta, STI-tuned, dincolo de actualul WRX STI.

Raportul susține că SUA va primi o versiune STI a BRZ în "câțiva ani", dar poate că nu are prea multe în comun cu actualul STI WRX sau cu conceptul prezentat în New York.

Subaru oferă deja o versiune adaptată STI a mașinii sale sport numită BRZ tS în Japonia. Comparativ cu WRX STI, upgrade-urile pentru acest model sunt destul de ușoare, concentrându-se mai degrabă pe stil și pe manevrare decât pe putere.

Subaru ar fi mult mai ușor să importe acest model (și să o primească o primă) decât să dezvolte o mașină cu totul nouă.

Ventilatorii au cerut un BRZ mai puternic, turbocompresor, aproape de la lansarea masinii. Subaru nu și-a manifestat încă interesul de a construi o astfel de mașină, și nu există niciun motiv pentru a schimba acest moment.

În timp ce un BRZ de 300 de cai ar fi grozav pentru a vedea, acest lucru deschide cel puțin ușa pentru o gamă mai largă de modele sportive Subaru.

Subaru vinde, de asemenea, un Forester tS în Japonia, și au făcut mai multe ediții speciale STI cu modificări similare. Oricare dintre acestea ar spice gama americană a companiei, chiar dacă s-ar putea să nu se aprindă inimile entuziaștilor.

De ani de zile, Subaru a susținut că STI este un brand performant, dar numai cei care au norocul să dețină un STI WRX au avut un adevărat contact cu acesta. Imbracarea mai multor modele, chiar și cu un indiciu al atitudinii epice a mașinii de raliu nu poate fi un lucru rău.