Morgan EvaGT - Autoturisme - 2019

Anonim

Prezentat la concursul Pebble Beach Concours d'Elegance, EvaGT de la Morgan a atras o atenție bine acordată marii britanici înfloritoare. Obiectivul lui Morgan cu EvaGT a fost acela de a construi o mașină care să fie un conducător auto zilnic confortabil, care merită să fie pedigree istoric, fiind, de asemenea, un coupe performant.

Sub capota este un BMW Twin Turbo șase care scoate 306 cai putere pentru a vă scoate de pe linie și de a merge de la 0-60 în 4, 5 secunde până la un impresionant 170 mph. Un manual de 6 trepte va fi disponibil pentru prietenii noștri europeni, în timp ce toată lumea de pe iazul din SUA va avea o cutie de viteze automată.

Credeți sau nu, compania speră, de asemenea, ca mașina să fie cât mai eficientă, kilometrajul fiind în prezent evaluat la 40 mpg, ceea ce îl va face să fie unul dintre cele mai performante mașini performante pe drum. Dacă vreți ca unul din Morgan să accepte în prezent depozite de 8000 de dolari pentru a vă garanta construirea unui slot în primele 100 de mașini proiectate să fie în producție la mijlocul anului 2012. Link