Actorul Bean sparge supercarul McLaren F1 pe drum spre casă de la serviciu - Autoturisme - 2019

Anonim

Actorul britanic Rowan Atkinson, renumit pentru rolurile sale, ca și nenorocit, domnul Bean și spionul jignitor Johnny English, a avut o ședere norocoasă joi seara când a prăbușit supercarul lui McLaren F1.

Accidentul sa întâmplat pe un drum liniștit, la aproximativ o oră la nord de Londra, în timp ce actorul conducea acasă după ce și-a petrecut ziua lucrand la cel mai recent film Johnny English.

Potrivit unui raport Daily Mirror, el a suferit un umăr fracturat în accident, care a văzut mașina alunecat de pe un drum umed, a lovit un semn rutier și a izbucnit în flăcări. Sună la noi ca o evadare foarte norocoasă într-adevăr.

Atkinson, în vârstă de 56 de ani, a reușit să urce din epavă și a fost dus la spital pentru a-și trata tratamentul pe umăr. El a fost lăsat acasă vineri.

În urma spargerii, Atkinson a fost intervievat de poliție și a oferit un eșantion de respirație negativ.

Peter Bennett-Jones, agentul actorului, a declarat pentru Mirror: "Mașina a fost înlăturată și sunt sigur că nu va vrea să fie retras. El va dori să-l repare imediat. "El a adăugat:" El va fi foarte zguduit și cred că va dori să păstreze un profil cât mai scăzut posibil. "

Potrivit unui raport USA Today, supercarul are o viteză maximă de 240 km / h, cu o accelerație de 3, 2 secunde 0-60, fiind una dintre cele doar 106 realizate. În Londra, acum trei ani, una dintre aceste mașini a fost vândută la licitație pentru mai mult de 4 milioane de dolari (2, 4 milioane de lire).

Deși mulți oameni vor fi mai familiarizați cu a vedea faimosul actor din spatele volanului unui Mini modest, cum este cel mai ciudat domn Bean, Atkinson este, de asemenea, cunoscut pentru a avea o pledoarie pentru autoturisme flashy. În afară de McLaren, acum, el deține și o serie de mașini rare, printre care un Aston Martin Virage de 200.000 de dolari și un Rolls Royce de epocă.

Și fanii BBC TV de la Top Gear ar fi putut să-l fi văzut de curând să ia parte la seria spectacolului într-un segment rezonabil de mașini, în care o celebritate curse în jurul unei piste de încercare, în încercarea de a bate timpul tuturor celor care au plecat înainte. Atkinson a venit sus.

Actorul de comedie a spus odată că "își face plăcere de la orice lucru cu patru roți, de la un carton la un Bentley". Judecând după felul în care și-a manipulat McLaren-ul, poate că ar trebui să rămână de acum înainte .

Imagine recomandată: Glenn Standish