Aproape noul 1970 Plymouth Hemi Cuda - cu doar 81 de mile originale - se îndreaptă spre licitație - Mașini - 2019

Anonim

Unele lucruri destul de dulci se îndreaptă spre blocul de licitații prin licitația Mecum Auctions și, cu siguranță, mașinile de performanță vechi sunt cele care au fost cele mai de seamă. De cele mai multe ori, licitația găzduiește o minunată frișcă de mușchi american, cum ar fi Plymouth Barracuda din 1970.

Totuși, încă o lună va merge la licitație luna viitoare, dar ceea ce face acest lucru special este că nu a fost restaurat. Nu trebuia să fie. Are numai 81 de mile pe ea.

Ai citit acest drept. Asta este, probabil, mai puțin de o săptămână de mers pe jos pentru majoritatea oamenilor, și totuși acest "Cuda, ca o mașină de timp, a sărit înainte în timp, aproape în stadiul de dealership inițial.

În 1970, entuziastul de mașini de 62 de ani, Bill Reardon, a comandat mașina lui de vis: un Cuda Tor Red Hemi cu un interior negru, o hota Shaker cu cravate și o transmisie automată Torqueflite. Apoi a mers la lucru modding masina de performanță benzi de tragere, înlocuind sistemul de evacuare, carburatoare, și diferite părți ale suspensiei. Reardon și cedatul său "Cuda au petrecut, probabil, acel sezon de curse care rulează în jur de 30 de curse la fâșiile de tragere din zonă, uneori împingând în intervalul de 10 secunde.

Acestea ar fi singurele momente când Reardon și-ar fi bucurat de iubitul său Plymouth, cu toate acestea, după ce a murit mai târziu în acel an. După o scurtă perioadă de timp, văduva lui a trecut, iar mașina a fost vândută de fiul său unui colecționar, împreună cu piesele originale, Reardon, păstrându-se cu grijă departe.

Marvin Dillion, colecționarul care a achiziționat mașina, a restabilit mașina în configurația inițială cu piesele din fabrică. Masina de la acest punct avea doar 42 de mile pe ea, iar de-a lungul anilor și a diverșilor proprietari, Plymouth se împacheta doar la 39 de mile.

Acum, această capsulă de timp a unei mașini este setată să lovească blocul de licitație ca fiind unul dintre cele mai mici kilometri din 1970 Hemi 'Cudas. Licitarea se așteaptă să se afle în parcul de bilete de 600, 000 până la 800, 000 USD, când va ajunge în bloc în timpul evenimentului Mecum din Indianapolis în luna mai. În timp ce, în cele din urmă, povestea tragică, a rezultat cel puțin într-o istorie de automobile, pe care generațiile viitoare le pot aprecia acum.