Nemesis masina sport electric hit-uri 170 MPH - Autoturisme - 2019

Anonim

Ecotricity, o companie britanică de energie verde, a dezvăluit oficial o mașină sport electrică de înaltă performanță, despre care se spune că este alimentată de vânt. Acesta este numit Nemesis și se pare că este mai rapid decât un V12 Ferrari, făcând 0-100mph în 8.5 secunde și lovind o viteză maximă de 170 MPH.

Nemesisul electric, conform Ecotricity, va fi alimentat în întregime de 100% din energia electrică ecologică produsă de rețeaua de turbine eoliene a companiei. Acesta rulează între 100-150 de mile între taxe, în funcție de stilul de conducere și poate fi încărcat de la gol în mai puțin de 2 ore de la încărcătorul său rapid sau 8-9 ore de la o rețea de alimentare obișnuită, atât prin intermediul sistemelor ascunse ascunse de cablu încorporate în spatele masina.

Ecotricity a declarat că mașina sexy Nemesis este construită în întregime în Regatul Unit. Vehiculul electric, reconstruit de la sol dintr-un fost Lotus Exige second hand, cumpărat de pe eBay, a fost echipat cu un grup de 96 de celule polimer litiu-ion, două motoare cu perii și o transmisie complet nouă. Echipa de design din spatele Nemesis a dezvoltat o varietate de mașini sportive, inclusiv McLaren F1, Lotus Elan, Corvette 2R1, Jaguar XJR15 și De Lorean.

Tehnologia dezvoltată pentru Nemesis, a declarat Ecotricity, va fi încorporată în următoarele proiecte ale companiei, un supercar electric de 250 mph + și un tractor electric care să abordeze următoarea problemă "despre cum ne hrănim după ulei".

"Am vrut să demonstrăm că mașinile electrice pot fi rapid dezvoltate, frumos să se uite, ieftine pentru a alerga și să se desfășoare în întregime pe energia eoliană", a declarat fondatorul Ecotricity, Dale Vince. "Nu căutam ceva ecologic, vrednic și puțin sacrificial, departe de el. Am vrut să creez ceva exotic și de dorit. Ceva care ar transforma capetele și provocarea stereotipurilor. "