Noul Tech In-Car pentru 2010 - Autoturisme - 2019

Anonim

Gadgeturile și benzina au continuat să fie puțin mai prietenoase la show-ul Consumer Electronics din acest an, unde un număr de producători au prezentat o nouă tehnologie în mașină care promite că va face ca plimbarea să funcționeze la fel de conectată ca și casă. De la sistemele de divertisment în mașină pentru a asculta Jay-Z în mișcare, la dispozitivele care vă duc unde trebuie să mergeți (cu cel mai mic gaz), aici au fost unele dintre favoritele noastre.

Ford MyFord Touch

Ford a fost liderul pentru computerul din mașină, deoarece a introdus Sync în colaborare cu Microsoft în 2007. În acest an, același sistem primește mai multe ecrane (două 4, 2 inci în liniuță și un mijloc de 8 inch), mai multe caracteristici (aplicații precum Twitter și Pandora) și mai ușor de utilizat. Acesta va fi disponibil atât pe Ford Edge 2011, cât și pe Ford Focus.

Kia Uvo

S-ar putea să fii scuzat că ai văzut mai mult decât o asemănare trecătoare cu MyFord Touch în sistemul Uvo al lui Kia, pentru că ambele împărtășesc platforma Microsoft Embedded Auto. La fel ca sistemul menționat mai sus, Uvo se poate sincroniza cu telefoanele atât pentru apelarea, cât și pentru redarea suporturilor media, și are acces USB pentru alte dispozitive de stocare pe iPod-uri. Acesta va apărea pentru prima dată în 2011 Kia Sorrento.

Audi 3G MMI

Privind dincolo de simpla multimedia, Audi a atins noul procesor grafic de la Tegra 2, Nvidia, pentru a alimenta tablourile de bord digitale de generație viitoare în viitorul Audis. Procesorul grafic cu durată mare de funcționare va rula Google Earth pentru a afișa maparea și terenul în 3D complet, deoarece chiar și câteva sisteme independente pot. O conexiune de date celulară va furniza, de asemenea, informații privind știrile, vremea și călătoriile. Audi se așteaptă ca primele unități să apară în 2011 A8.

Pioneer AVIC-X920BT

Nu sunteți pregătiți să renunți la acordul din 1992 doar pentru a obține tehnologii de calculator de tip next-gen pe naveta dumneavoastră? Pionierul te-a acoperit. La fel ca multe dintre prizele X de la X, X920BT trage audio și video de la unitățile degetului mare, joacă radioul XM și Sirius, oferă navigație GPS integrat și Bluetooth, dar are un truc, toți ceilalți nu vor juca Pandora. Folosind un iPhone conectat la USB ca modem, acesta trage muzică digitală chiar peste rețeaua de celule și chiar afișează numele artistului, albumul și alte detalii pe ecranul LCD de 6, 1 inch. Acesta va fi cu amănuntul pentru $ 1, 349 atunci când debutează mai târziu în acest an.

Garmin EcoRoute HD

Este timpul ca mașina și navigatorul dvs. GPS să vorbească. Și cu Garmin's EcoRoute HD, pot. Donglele negre discrete se conectează la portul OBD II sub bord și transmit fără fir date de la computerul mașinii dvs. la una din mai multe unități GPS compatibile Garmin. Pe lângă furnizarea informațiilor instantanee de diagnostic, cum ar fi codurile de eroare, temperatura lichidului de răcire și chiar timpul de funcționare a motorului, acesta poate ajuta să monitorizați cât de eficient conduceți prin atribuirea unui scor de conducere verde bazat pe accelerație, frânare și viteză. Garmin va începe să-l vândă în martie pentru 150 de dolari.