Nvidia GPU Power 2010 Sistemul de navigație și divertisment Audi in-Dash - Autoturisme - 2019

Anonim

Nvidia și Audi au anunțat astăzi că GPU-urile Nvidia pun în valoare sistemele de navigație și divertisment din toate vehiculele Audi 2010. Acest pas important pentru industria auto care încorporează GPU-uri de vârf și capabilități grafice vizuale va avansa în continuare în asistența șoferului în mașină, în sistemele de divertisment și siguranță. NVIDIA a colaborat cu Audi pentru a dezvolta un motor multimedia elaborat, numit Vibrante, care servește drept coloana vertebrală a MMI 3G. Sistemul de navigație și divertisment Vibrante din noua linie de produse Audi 2010 utilizează GPU-uri Nvidia pentru a genera toate imaginile vizuale pe ecran. Companiile spun că sistemul de navigație încorporat include topografia 3D a clădirilor și a orașelor, raportarea în timp real a traficului, iPod-ul, cardul SD, suportul pentru stick-ul USB și navigația sonoră oferite ca instrucțiuni de orientare în traseu și săgeți prin intermediul sistemului de informații despre driverul de culoare .

"Tehnologia vizuală a devenit o diferențiere cheie între autoturismele de lux, indiferent dacă oferă informații necesare șoferului sau oferă opțiuni de divertisment de ultimă oră pasagerilor", a declarat Johan de Nysschen, președintele Audi of America. "Am colaborat cu NVIDIA pentru că este clar liderul în acest domeniu".

NVIDIA și Audi declară că, de asemenea, au colaborat cu Google pentru a permite Google Earth pe sistemele MMI 3G de anul viitor, alimentate de GPU-urile NVIDIA, începând cu modelul Audi A8 în anul 2011.