NY Auto Show: Mazda Minagi se remarcă printre SUV-urile compacte - Autoturisme - 2019

Anonim

Există o mulțime de mașini de concept destul de frumoase la Salonul Auto Internațional de la New York în această săptămână, dar Mazda Minagi este un lucru ciudat pe care nu-i pot explica. Design-ul compact al SUV-ului este pregătit pentru producție și destul de practic, dar lucrarea sa de vopsea iese în evidență din mulțime. Aceste imagini doar sugerează, dar Minagi strălucește practic. Dacă este în vedere, vă va prinde ochiul.

Mazda spune că Minagi este doar un gust al viitoarelor sale vehicule, folosind designul său KODO. Probabil, Mazda sa uitat la ghepard pentru a veni cu designul lui Minagi.

"Capul unui ghepard este poziționat înalt, în timp ce membrele lungi, puternice și suplă își mențin brațul sălbatic în poziție verticală pentru a permite schimbarea rapidă a direcției la viteză mare", se arată într-un comunicat de presă al Mazda. "Când vizualizăm modul în care animalul vânează, designerii Mazda se străduiesc să evocă momentul în care animalul își contractează mușchii, gata să sprinteze și să se rătăcească la prada sa. În plus, o astfel de cădere poate fi în orice direcție; o idee care se potriveste cu functia unui SUV compact agil, pe masura ce se manevreaza gratios printr-un amplu panoramat urban ".

Noua mașină utilizează noua tehnologie Skyactive a Mazda, care ajută motorul cu combustie internă să atingă un kilometraj mai bun de 30% (40 mpg) decât gama sa anterioară. Tehnologia pare să găsească câștiguri de eficiență în transmisie, motor și de la componentele mai ușoare din caroserie și șasiu. Aceasta este o abordare mai bună, argumentează Mazda, decât scufundarea gâtului-adânc în dezvoltarea mașinilor electrice.