NY Auto Show poze: Nissan Leaf - Autoturisme - 2019

Anonim

Prima mașină electrică Nissan, Nissan Leaf, a fost în jur de puțin timp, dar este prezentată pe deplin în două cabine separate la Salonul Auto Internațional de la New York în această săptămână. Am făcut câteva fotografii ale unității și am aflat mai multe despre vehicul, care este 100% electric.

Elementele de bază: devine o rază de 100 de mile pe o taxă de 9 ore. Porturile de încărcare, văzute mai sus, sunt situate chiar pe partea din față a mașinii, aparent deoarece majoritatea încărcărilor vor avea loc în garaj peste noapte. Leaf-ul este singurul EV pe care l-am văzut cu un port "Charge Fast" mai mare. Ni sa spus că acest port vă va da o taxă de 80% în aproximativ 30 de minute. Unitatea are tracțiune față și conține 192 de baterii litiu-lanț în lanț. Interesant este faptul că multe dintre luminile interne, radiourile etc. nu sunt alimentate de bateriile litiu-ion care conduc mașina. În schimb, o baterie separată doar pentru controale se află sub capotă. Mașina are de fapt un mic panou solar pe spatele său, care percepe această baterie de 12 volți, care este foarte asemănătoare cu o baterie standard pentru benzină.

Pentru o privire mai detaliată la Nissan Leaf, verificați întreaga noastră revizuire a mașinii, care se pregătește să intre în a doua rundă de pre-comenzi online. Anul trecut, Leaf-ul sa vândut rapid din prima sa comandă de 50.000 de unități. Aceste mașini ar trebui livrate și pe drum până în august. Dacă doriți un Nissan Leaf, acesta vă va conduce la $ 32, 780. Cu toate acestea, reprezentanții au reținut rapid faptul că este disponibilă o reducere federală de 7500 de dolari, punând prețul real în jur de 25-280 $. Încă scump, dar ajungem acolo .

Nissan Leaf a primit astăzi premiul pentru Masina Mondială a anului 2011, bătând Audi A8 și BMW Seria 5.