NY Auto Show piese: Smart Car Electric Drive Passion Coupe - Autoturisme - 2019

Anonim

Mercedes-Benz Smart Car divizia are o cabină deosebit de mică la Salonul Auto de la New York, în acest an, dar autoturismele sale au câteva idei mari. Mai sus sunt câteva poze ale noului 2011 Electric Drive Passion Coupe de la podea. Vehiculele noi sunt aproape replici identice cu cele 100 de procente standardizate pentru pasionații de pasiune (toate mașinile verzi de la sfârșitul galeriei), dar aparențele pot fi înșelătoare. Electric Drive este un vehicul electric de 100%, care urmărește toate noile standarde stabilite pentru mașinile electrice și încărcarea. Ea primește echivalentul a aproximativ 87 mile pe galon (94 orașe, 79 autostrăzi), are o distanță de 63 de mile pe o taxă și un timp de încărcare de aproximativ 12 ore. Nu am condus mașina, dar Wired nu a fost prea impresionat de ea. Revista a numit mașina de 20 de cai putere "ridicol, înnebunitor, încet inutil".

Ca și alte mașini inteligente, tipul ăsta este construit pentru a conduce orașul pe distanțe scurte. Cele mai multe mașini electrice de dimensiuni mari par să vizeze o gamă de 100 mile și aproximativ 4-8 ore pentru încărcare, deși timpul de încărcare pare să varieze sălbatic, în ciuda încărcătorului standard de 240 volți pe care fiecare producător le-a respectat.

Transmisia electrică are tracțiune pe spate, are o baterie de litiu-ion de 16, 6 kWh și este construită într-un mod mai ecologic decât majoritatea mașinilor de pe piață. Compania estimează că va costa aproximativ 644 dolari anual în energie electrică. Costul: 14, 690 dolari.

(Am inclus și câteva imagini promoționale de măsurători.)