NYC adaugă 50 de modele Chevy Volts la flota de autovehicule NYPD - Autoturisme - 2019

Anonim

Ca parte a inițiativei PlaNYC de a construi o versiune mai prietenoasă cu mediul din New York, primarul Michael Bloomberg a anunțat adăugarea a 70 de autovehicule plug-in inclusiv cincizeci de automobile Chevy Volt care urmează să fie împărtășite de departamentul poliției din New York și departamentul de pompieri. Alte vehicule includ zece camioane Ford Transit Connect și zece camioane utilitare Navistar. Prin adăugarea mașinilor la flota vastă a automobilelor din New York, oficialii speră să reducă consumul de gaze și costurile, precum și emisiile de carbon și poluarea aerului.

Chevroletul Volt folosește baterii pentru a propulsa autovehiculul pentru primele 35 de kilometri, precum și un motor alimentat cu benzină pentru a încărca bateriile pentru conducerea pe distanțe lungi. Autoturismele sunt evaluate la 35 mpg și pot fi reîncărcate la o priză standard sau de 240 volți. NYPD utilizează deja cărucioare de golf și scutere cu motor electric, pentru a naviga pe coridoarele publice, dar acesta este primul vehicul electric aprobat pentru străzile orașului aglomerate și aglomerate. Poliția și departamentul de pompieri intenționează să utilizeze inițial volțile pentru utilizare non-de urgență.

Orașul colaborează, de asemenea, cu companiile de taxi din programul Taxi de mâine al orașului New York. Nissan lucrează cu proprietarii de taxi pe un program pilot, oferind automobile Nissan LEAF companiilor de taxi, precum și amplasarea stațiilor de încărcare în jurul orașului. Conform datelor publicate de guvernul de la NYC, emisiile de carbon sunt reduse cu 75% prin trecerea la vehiculele electrice, iar cantitatea de căldură a motorului este redusă dramatic pe coridoarele aglomerate ale orașului.

Potrivit unui sondaj realizat de McKinsey & Company, majoritatea locuitorilor NYC nu cunosc beneficiile pentru vehiculele electrice. Doar 30% dintre cetățenii NYC au înțeles limitările și beneficiile conducerii mașinilor cu motor electric. Cu toate acestea, furnizarea acestor cunoștințe consumatorului și educarea activă a rezidenților NYC crește probabilitatea achiziționării unui automobil electric cu 21%.