Tonul oficial al Duty Jeep testează fandom, întinde logica - Autoturisme - 2019

Anonim

Treyarch a decis să testeze cât de mare este un fan al Call of Duty. Sigur, ai putea să deții toate jocurile și poate că ai descărcat tot conținutul suplimentar. S-ar putea să fi scăpat chiar $ 149.99 pentru viitoarea ediție de prestigiu a Call of Duty: Black Ops care vine cu o mașină RC cu camere video de supraveghere încorporate în ea - ar trebui să meargă frumos cu ochelarii de viziune de noapte pe care l-ai cumpărat anul trecut cu Modern Warfare 2 ediție de prestigiu. Dar ești un fan destul de mare pentru a deține 2011 Jeep Wrangler și Wrangler Unlimited Call of Duty: Black Ops Edition, care vin în vânzare luna viitoare pentru 30, 625 dolari pentru cele două uși și 33, 500 dolari pentru cele patru uși?

Și oamenii spun că producătorii americani de mașini nu mai au idei bune! Ventilatoarele jocului care iubesc și modelul Jeep al lui Chrysler pot să-și bată biciul cu ediția Call of Duty, care ia designul Jeep Rubicon și adaugă jante și anvelope off-road de 32 inchi, un finisaj complet negru, un interior complet negru, Uși de combustibil Mopar și gardieni de tip tailored, și logo-uri Black Ops pe panourile de pe acoperiș și pe pante.

"A fost important pentru noi să ne asigurăm că parteneriatul Jeep va fi autentic și va îmbunătăți atmosfera pe care o scufundăm cu Black Ops ", a declarat Mark Lamia, șeful studioului Treyarch, într-un comunicat de presă. "Lucrul cu echipa Jeep sa concentrat în jurul utilizării lui Jeep Wrangler în nivelele noastre, experiențe de joc și traducerea stilului și a aspectului vehiculului în Black Ops la Jeep pe podeaua showroom-ului pe care fanii noștri îl pot avea".

Jeep-ul va fi, de asemenea, prezent în jocul video. Chiar dacă jocul este setat în anii 1960. Probabil că va exista un motiv foarte logic pentru includerea plasamentului de produse … Poate că după o zi grea de luptă cu trupele sovietice din Munții Urali, echipa Black Ops îi place să-și conducă Jeep-ul prin linia Starbucks în timp ce ascultă cel mai nou CD Justin Bieber magazine în curând!).

În mod ironic, un lucru pe care $ 33, 500 Jeep nu vine cu o copie a jocului. Dar, cel puțin, veți avea o plimbare pe sfoară care să vă ducă la magazin pentru a vă ridica copia dvs. de Black Ops pe 9 noiembrie.