Părinții pot urmări copiii prin GPS cu link-ul OnStar Family - Autoturisme - 2019

Anonim

Oferind abilitatea de a urmări membrii familiei din mașină, General Motors lansează testarea unui program numit OnStar Family Link. Grupul de testare inițial are 10 000 de abonați OnStar din SUA și le oferă posibilitatea de a-și verifica locația vehiculului pe o hartă Web. Testul este în prezent doar pentru invitații, însă GM susține că serviciul este accesibil tuturor celor 6 milioane de abonați OnStar. Serviciul este probabil compatibil cu OnStar FMV, o instalare post-piață a unei oglinzi retrovizoare personalizate care utilizează serviciul OnStar, dar încă nu este testată. Acest atașament vinde pentru 299 USD, iar abonamentul la serviciul OnStar costă 199 de dolari pe an.

Folosind link-ul OnStar Family, părinții pot să țină cont de locația mașinilor de uz casnic. Locația poate fi vizualizată pe site-ul oficial, dar nu există suport pentru dispozitivele mobile în acest moment. Cu toate acestea, este probabil ca o aplicație mobilă să fie creată odată ce serviciul se va derula în întregime către consumatori sau funcționalitatea va fi înfășurată în aplicația OnStar RemoteLink curentă. Membrii familiei au, de asemenea, posibilitatea de a crea alerte privind localizarea legăturilor vehiculului OnStar, notificări stabilite pentru o anumită dată și oră. Utilizatorii pot alege dacă alertele sunt trimise prin e-mail sau prin mesaje text. OnStar analizează, de asemenea, notificările atunci când un șofer ajunge la o destinație, dacă o limită predeterminată de viteză este întreruptă sau când o limită de navigație este depășită. De exemplu, imaginați-vă primirea unui mesaj text atunci când fiul dvs. adolescent decide să spargă 88 mile pe oră pe autostradă.

Nu există nicio corespondență a tarifului pentru OnStar Family Link și este probabil să fie inclusă împreună cu planul curent de abonament de 18, 95 USD pe lună. Serviciul este probabil să fie popular de familiile, mai ales atunci când urmăriți șoferii în condiții meteorologice dificile. O altă utilizare ar putea fi urmărirea progresului unui membru al familiei care conduce la o casă a unei rude pentru cina de Ziua Recunoștinței. Testarea procesului Link OnStar Family va continua până la sfârșitul lunii septembrie 2011. La acel moment, General Motors va decide dacă o lansare națională a serviciului va deveni disponibilă pentru toți clienții OnStar.