Tehnologia de detectare spot deschisă a ParkiT este ca o "radiografie pentru parcări" - Mașini - 2019

Anonim

Este o zi plină de cumpărături și tot ce doriți să faceți este să vă parcați mașina și să obțineți ceea ce aveți nevoie. Fugiți fără scop pentru a găsi acel spațiu deschis și, în sfârșit, faceți unul.

Începeți să rotiți roata în timp ce vă apropiați, doar pentru a găsi un mini-dimensiune (este întotdeauna un Mini, nu-i așa?), Ascunzându-se în umbra unui automobil SUV. Ai dat un suspin stresant, iar urmărirea continuă.

Toți am fost acolo. Pur și simplu găsirea unui plasture de beton pentru a pune vehiculul dvs. nu ar trebui să fie atât de stresant, dar este adesea. Există soluții acolo, cum ar fi senzori fără fir "spot deschis" și contoare de interval, dar ele sunt deseori inexacte și nesigure.

O pornire în Houston, Texas, numită ParkiT, încearcă să schimbe acest lucru prin eliminarea cu totul a senzorilor în favoarea tehnologiei moderne de vizionare a computerelor. Folosind o platformă unică, tehnologia ParkiT permite operatorilor de parcare să-și monitorizeze loturile în timp real, utilizând o interfață curată, bazată pe web, pentru a menține actualitatea informațiilor privind posturile vacante. Software-ul trimite apoi informații într-o aplicație online și poate chiar să se integreze cu sistemele de camere existente.

Înființată în martie 2013 de către Universitatea Rice, studenții din domeniul ingineriei studiază, sistemul ParkiT va permite, de asemenea, operatorilor să vadă modul în care loturile lor sunt utilizate în mod istoric, ceea ce ar putea eficientiza modelele viitoare.

"Tehnologia noastră proprietară profită de tehnologia modernă de vizionare a computerelor și a tehnicilor de învățare a mașinilor pentru a furniza date exacte de operare a parcării cu o precizie de peste 96% și la o sută la costul soluțiilor concurente", se arată în site-ul grupului.

ParkiT a fost acceptat în programul de accelerator OwlSpark pentru întreprinderi noi în 2013, unde grupul a fost mentorat de întreprinzători, profesioniști și alți experți în dezvoltarea noilor idei. ParkiT lucrează în prezent cu Universitatea Rice și alte întreprinderi din jurul orașului Houston la pasul următor.