Peugeot EX1 EV rupe înregistrările - Autoturisme - 2019

Anonim

Peugeot tocmai a pus cuvântul pe site-ul media cu acces restricționat despre celebrarea celei de-a 200-a aniversări. Nu a fost o petrecere pe care au avut-o, nu - în schimb, au scos la iveală și fotografii ale unui roadster absolut superb de două locuri numit EX1 pe care noi credem că ne-am îndrăgostit.

Modelul Peugeot EX1, electric, conform Peugeot [PDF], este cel mai recent concept de masina al companiei. Bazându-se pe designul caroseriei conceptului SR1 prezentat la începutul acestui an, se spune deja că EX1 a rupt mai multe înregistrări mondiale pentru accelerare de la un început în picioare. Are un corp ultra-ușor, alimentat de două motoare electrice, care îi oferă o putere maximă cumulată de 250 kW (340 CP) și tracțiune integrală. Există, de asemenea, un cuplu constant la un moment constant de 240 Nm în față și în spate.

Există mult mai multe detalii despre această mașină, pe care le puteți citi prin linkul de mai sus, însă câteva elemente notabile includ o structură caroserie monocotică fabricată dintr-un compozit carbon / fagure de miere; o cerință ca șoferul și pasagerul să urce în habitaclu printr-o ușă cu deschidere inversă, oferind acces la cele două scaune pentru găleți sport; și faptul că, cu "prezența hamurilor din interiorul mașinii, ocupanții sunt, de asemenea, protejați de înălțimea celulei de pasageri de carbon, care are suficient spațiu pentru a include o bară de protecție în caz de răsturnare". suficient de repede pentru a avea nevoie de bara de rulare, nu? Poate că ai putea ….