Peugeot dezlănțuie un supercar digital de 875 de cai putere pentru Gran Turismo 6 - Mașini - 2019

Anonim

Peugeot cu sediul la Paris a introdus un nou concept futurist conceput special pentru Gran Turismo 6.

Numit pur și simplu Vision Gran Turismo, conceptul Peugeot ia forma unui supercar rakish, low-slung, care se remarcă drept una dintre cele mai agresive mașini pe care compania le-a lansat în memoria recentă. Partea frontală se caracterizează printr-o pereche de faruri ascuțite și o grila cu patru grinzi, cu o emblemă Peugeot mare, în timp ce partea din spate are un spoiler care se extinde automat, gauri de ventilație uriașe care dublează aerul din compartimentul motorului și semnătura automobilului ghiare în formă de gheare.

Vision Gran Turismo se plimbă pe jante din aliaj de 22 inch din față și unități de 23 de inch în spate.

Sugestii: Peugeot-ul are o capacitate de 500 de cai putere de 308 R HYbrid în Shanghai

Puterea pentru conceptul Vision Gran Turismo vine de la un motor V6 de 3.2 litri, montat pe jumătate, care utilizează o pereche de turbocompresoare mari pentru a face puterea digitală de 875 CP. Cilindrul cu șase cilindri este transferat pe toate cele patru roți printr-o transmisie manuală cu șase trepte, iar frânele masive Brembo în jurul valorii de toate aduc acțiunea la o oprire.

Conceptul virtual sfidează scara la doar 1, 929 de lire sterline datorită utilizării extinse a materialelor ușoare. Poate ajunge la 62 km / h de la o oprire într-o coloană vertebrală 1.73 secunde, cifră care îl face să fie cel mai rapid Peugeot construit vreodată de o milă de țară.

Desigur, specificațiile menționate mai sus sunt pur ipotetice, deoarece Vision Gran Turismo nu va vedea niciodată lumina care așteaptă la sfârșitul liniei de producție. Peugeot promite că ultimul său concept va face parte dintr-o actualizare gratuită pentru Gran Turismo 6, care va fi lansată în viitorul apropiat, dar nu a fost dat un interval de timp mai precis.

Jucătorii care adaugă Peugeot Vision Gran Turismo la garajul lor vor putea să lupte împotriva unui număr tot mai mare de supercaruri virtuale, inclusiv Volkswagen GTI Supersport, Alpine Vision Gran Turismo și Chevrolet Chaparral 2X cu fascicul laser.