Conceptul PGO Cévennes Water Snake: constructorul auto francez își construiește propriul Porsche 356 - Mașini - 2019

Anonim

Ați dorit vreodată o mașină cu stilul clasic al unui Porsche 356 și toate facilitățile moderne? PGO Automobiles din Franța te-a acoperit.

Iată conceptul Cévennes Water Snake, o versiune îmbunătățită a PGO retro Cévennes roadster, construită încă din 2005.

Dacă credeți că modelul 911 este destinat posesorului, veți găsi o mulțime de plăcere în stilul Cévennes. Indiciile de 356 sunt destul de grele, cu un mic Daihatsu Copen aruncat.

Conceptul Water Snake se bazează pe stilul extrovertit al lui Cévennes, cu un kit nou de caroserie, roți din aluminiu de 18 inchi și faruri cu LED "înger".

Interiorul primește o tablă de bordură învelită în piele, scaune din piele matlasate și tapițerie din fibră de carbon, pentru a le reaminti că sunt încă în secolul 21.

În mod surprinzător, nu există un boxer răcit cu aer din spate - patru care să alimenteze această mașină sport. În schimb, puterea vine de la un motor de 1.6 litri turbocompresat cu patru cilindri BMW. Este montat în mijlocul șasiului, ceea ce explică proporțiile ușor de ascuțit ale lui Cévennes, deși probabil va îmbunătăți manevrabilitatea.

Nu te aștepta să mergi prea repede în Cévennes. Puterea maximă este de 181 cai putere, controlată printr-o transmisie manuală cu șase trepte.

Având în vedere stilul Cévennes, nu este surprinzător faptul că PGO a început să construiască replici ale clasicilor Porsches și ale altor mașini sport europene în anii 1980. A lansat primul său model, Speedster II, în anul 2000.

Cévennes a apărut în 2005, iar PGO a lansat o versiune de frână de tragere numită Hemera în 2008.

Cu toate acestea, nici mașina nu este vândută în Statele Unite, astfel încât cumpărătorii care caută o experiență retro sport de mașină fără nici o inconvenientă din automobilul retro vor trebui să rămână cu Mazda Miata.

Ce părere aveți despre stilul retro al PGO Cévennes? Spune-ne în comentarii.