Imagini: BAC Mono Formula-Street Racer - Autoturisme - 2019

Anonim

Să recunoaștem, ce fan al cursei nu a visat într-o zi să-și dezlănțuiască pe Michael Schumacher pe străzile orașului lor local? Fanii de curse au visat adesea să aibă șansa de a experimenta sentimentul din spatele volanului unui curse de Formula 1, dar marea majoritate dintre noi nu vor avea niciodată șansa și, știi, este și faptul că sughitul mic al acestor cifre cu cifru înalt autos nu este legale pe stradă și se limitează la piste desemnate. Tot ce urmează să se schimbe, datorită noului BAC Mono Formula-Style Street Racer.

Masina sport BAC Mono Formula 1 este o mașină sport cu greutate redusă, cu o greutate de numai 1, 188 de lire sterline. Prin eliminarea unei cabine închise, a scaunelor pentru pasageri și a celorlalte acompanieri ale autoturismelor normale, Mono a reușit să elimine greutatea și să maximizeze performanța motorului său mic, ușor. Alimentarea Mono este un motor Cosworth de 2, 3 litri, care scuipă 280 de cai putere. Impresionant, Mono este capabil sa atinga 0-60 mph in 2.8 secunde - rivalizand chiar si cele mai vestite masini sport pe drumul de azi.

Greutatea nu este singurul lucru pe care BAC Mono a reușit să-l vărsească. Costând mult mai puțin decât orice Porsche sau Ferrari, BAC Mono poate fi câștigat pentru aproximativ 108.000 de dolari - o fracțiune din costul Bugatti Veyron ușor mai rapid. Desigur, așa cum sugerează și numele, designul Mono este un lucru - și asta conduce de dragul conducerii. Deci, chiar dacă se întâmplă să se rostogolească pe o fată frumoasă și să o impresioneze cu roțile tale, există șanse ca ea să nu meargă, ci să meargă acasă.