Imagini: Colecția de autoturisme conceptuale pentru excursia italiană a lui Luigi Colani - Autoturisme - 2019

Anonim

Triennale Bovisa prezintă viitorul este prezentat în Milano - Colani, Biodesign Codex Show, prima expoziție retrospectivă a lucrărilor concepute de Luigi Colani, elvețian elvețian german, din Milano, Italia. Mai mult de o mie de lucrări de artă, proiecte, desene, prototipuri, invenții și modele de viață create de designerul industrial seminal sunt cea mai mare colecție produsă vreodată de un singur artist, fără ajutorul computerelor și realizată în întregime prin propriile sale mâini.

Colani a fost adesea numit într-o oarecare măsură un guru de design ecologic, o etichetă făcută și mai potrivită, având în vedere că a susținut deja necesitatea de a economisi energie, de a reduce consumul și de a utiliza surse alternative de energie în anii 1960. Colania, unire a științei, artei și naturii, la identificat ca pe un pionier timpuriu al biodesign-ului.

Cu un spațiu exterior de 1 500 m² confortabilă la locul expoziției, o selecție largă de concepte Colani și modele de autoturisme actualizate sunt expuse triumfător.