Pioneer se distrează și se conectează cu receptoarele multi-media din vehicul - Autoturisme - 2019

Anonim

Industria de automobile devine din ce în ce mai conectată de a doua. Pioneer Electronics Inc. a anunțat astăzi la CES cinci receptoare multimedia multi-media. Receptoarele multimediale noi din seria "AVH series" ale Companiei sunt compuse din trei unități duble DIN, AVH-P3200DVD, AVH-P3200BT și AVH-P4200DVD și două modele unice DIN, AVH-P5200DVD și AVH-P5200BT. Pioneer afirmă că toate aceste modele au toate dimensiunile mari ale ecranelor touchscreen de la 5, 8 până la 7 inchi și includ o varietate de caracteristici cum ar fi interfața utilizator îmbunătățită cu diapozitivul tactil, controlul Apple iPod / iPhone, conectivitatea USB, redarea cardului SD, Bluetooth.

"Pioneer transformă automobilul într-un centru pentru divertisment, comoditate și comunicare", a declarat Ted Cardenas, directorul marketingului pentru grupul de operațiuni mobile Pioneer Electronics (SUA) Inc. "Noile receptoare multimedia multi-media AVH corespund gamei de astăzi stil de viață pe drum, cu o tehnologie care permite consumatorilor să integreze fără probleme multe dintre cele mai populare dispozitive portabile cu sistemul lor Pioneer în vehicul. Această integrare îmbunătățește capacitățile unității Pioneer, permițând în același timp controlul dispozitivului portabil cu interfața utilizator Pioneer, care este special concepută pentru utilizarea în vehicul. "

Fiecare unitate din seria AVH are conectivitate încorporată pentru dispozitive de stocare USB, carduri de memorie Secure Digital (SD) și dispozitive cu ieșiri A / V mini-jack pentru diferite capabilități de redare media. Toate cele cinci receptoare din seria AVH sunt capabile de comunicație fără mână Bluetooth (complet încorporate pe modelele AVH-P3200BT și AVH-P5200BT și disponibile pe modelele AVH-P3200DVD, AVH-P4200DVD și AVH-P5200DVD prin adăugarea unei opțiuni Pioneer Bluetooth receptor). Pioneer declară că sunt disponibile tunere opționale pentru a adăuga recepția radio HD și serviciile de radiodifuziune prin satelit XM sau SIRIUS.