Prius să vândă boxe pentru a simula zgomotul motorului - Autoturisme - 2019

Anonim

În timp ce gândesc la cuvinte pentru a descrie Toyota Prius, ninja-cum ar fi și nu poate fi primul care a venit în minte, dar Toyota ar putea să nu fie de acord. Cnet raportează că mașina hibrid va oferi în curând un difuzor de 148 USD, care va reda sunete care simulează "același nivel de zgomot ca un motor obișnuit de mașină".

Pentru cei care nu au fost niciodată urmăriți de un Prius, atunci când mașina rulează motorul electric, Prius este liniștit. Aparent prea liniștită. Odată ce motorul cu combustie preia conducerea, sună ca oricare altul, dar când trece încet sub puterea electrică, mașina este suficient de liniștită încât unii pietoni să nu audă cum va veni.

Priusul se alătură hibridului Nissan, Leaf, care va fi vândut în SUA mai târziu în luna decembrie. Atât Leaf, cât și Prius adaugă sunetele în conformitate cu standardele Ministerului japonez de terenuri, menite să protejeze pietonii.

De acum, ninja americane și vânzătorii de hârtie de la Pennsylvania de la Dunder Mifflin care caută răzbunare care dețin un Prius se pot relaxa, deoarece vorbitorii vor fi vânduți doar în Japonia și sunt un add-on voluntar. Totuși, Toyota are în vedere exportul vorbitorilor în SUA și în alte părți.