Proiect Flake imagini de masina concept - Autoturisme - 2019

Anonim

Dacă proiectul Flake Concept arată și sună ca o ficțiune științifică, este. Flake a început ca un proiect final pentru designerul Da Feng de la Universitatea Coventry și are clapete electro-hidraulice și fluture adaptive.

Imaginile și videoclipul conțin Flake în cea de-a treia iterație a acestuia, care utilizează 250 de panouri de caroserie active controlate de mini solenoizi care trag firele de carbon din tubul de nanotuburi. Rezultatul este un organism care se poate adapta cu adevărat la împrejurimile sale și la sarcina la îndemână. De exemplu, corpul lui Flake poate, în teorie, să stea plat pentru a reduce viteza de rulare, să alinieze în sus pentru a încetini vehiculul și a colecta energie solară sau a se deschide pe deplin pentru a ajuta la curse dramatice.

În timp ce Flake este încă o cale lungă de la masa de proiectare până la linia de producție, designerul ambițios și inventiv a vorbit cu un inginer de la Williams Formula 1, care a spus că ideea și execuția sunt solide, cu câteva ajustări și îmbunătățiri.