Quantum's Hybrid Hybrid evidențiat de armata americană la Salonul Auto de la Detroit - Autoturisme - 2019

Anonim

Centrul de Cercetare, Dezvoltare și Inginerie al Tank-urilor din SUA (TARDEC) a prezentat astăzi vehiculul electric hibrid electric al Quantum Clandestine Electric Reconnaissance Vehicle (CERV), care are loc la Salonul Auto de la Detroit. CERV a fost proiectat în comun de Centrul Național pentru Automobile Quantum și TARDEC (NAC), cu sprijinul financiar al Comandamentului Special al Operațiilor din SUA (USSOCOM). Quantum spune că vehiculul a fost proiectat pentru operații de mobilitate cu ritm rapid, cum ar fi recunoașterea, supravegherea și desemnarea țintă.

Peretele CERV Cea de-a doua generație a companiei Quantum a dezvoltat o propulsie hibridă electrică ( Q-Force ), cu propulsie pe toate roțile, cu un șasiu ușor, pentru a obține un cuplu care depășește 5 000 de kilograme, permițând unității să mențină viteze de 80 de mile pe oră și urcând la 60 de grade. Vehiculul reduce consumul de combustibil cu până la 25% în comparație cu alte vehicule convenționale de construcție și dimensiuni similare.

"Suntem încântați să avem ocazia de a susține armata americană oferind vehicule hibride avansate, cum ar fi CERV noastre, care demonstrează performanța excepțională, eficiența și fiabilitatea sistemului nostru Q-Force ", a declarat Alan P. Niedzwiecki, Președinte și CEO al Cuantic. "Hibridizarea celei mai mari flote din lume ar pune cele mai bune instrumente în mâinile trupelor noastre, reducând semnificativ emisiile și dependența de petrolul străin. Utilizarea a 25% mai puțină combustibil va reduce substanțial și numărul vehiculelor de rezervă, eliminând necesitatea de a pune aceste persoane în pericol. "