Ecranul recPOP Wi-Fi head-up transformă telefonul smartphone într-un centru de infotainment - Mașini - 2019

Anonim

Toată lumea iubește un sistem de infotainment bun în mașina lor, dar nu ne place întotdeauna prețul sau cursul de formare necesar pentru a le învăța. Există un nou produs numit recPOP, care vă poate oferi toate aceste "infos" și "tainmente" prețioase direct de pe un dispozitiv pe care deja îl cunoașteți bine: smartphone-ul dvs.

RoadEyesCams, un producător de dashcam-uri înființat în 2011, a dezvoltat recPOP pentru a emula confortul și aroma futuristă a display-urilor în stil militar (HUD). În timp ce nu proiectează informații direct pe parbriz, este destul de aproape.

Folosind o conexiune Wi-Fi, perechi recPOP pe telefonul tău Android sau iOS și proiectează afișajul pe un ecran color de 6, 2 inch montat pe tabloul de bord. Gândiți-vă la aceasta ca la o oglindă controlată fără fir: dacă este pe telefonul dvs., o veți vedea pe recPOP.

De acolo, puteți utiliza aplicații precum Google Maps și Waze pentru a vă planifica rutele fără să vă uitați în mod constant la poală. Totuși, trebuie să utilizați celula pentru a conecta traseul, deoarece ecranul recPOP nu este o interfață, dar afișajul mai mare face navigarea mult mai simplă dacă mașina nu are opțiune la bord.

Aceasta merge mai departe decât atât, deoarece recPOP va afișa e-mailuri, texte, apeluri primite, pagini web, .gif-uri animate prostie și aproape orice altceva doriți. Atunci când dispozitivul este deconectat de la portul 12V sau dezactivat, devscreen-ul devine translucid pentru o vedere nerestricționată a drumului.

Există chiar și un difuzor integrat, făcând indicații direcționale și convorbiri telefonice mult mai clare, precum și conectivitate în spatele camerei pentru parcare ușoară.

RoadRoasCams "recPOP vine cu un dongle Wi-Fi, cablu HDMI și cablu micro USB și este disponibil acum pentru aproximativ 335 dolari.