Conceptul Rimac O imagine - Autoturisme - 2019

Anonim

Și apoi a fost una …

Ei bine, nu chiar … lucrand cu un grup de 20 de ingineri in afara Zagrebului, Croatia, echipa de la Rimac Automobili a proiectat un supercar electric, numit triumfator, Concept One.

Supercarul all-electric are o putere de 1, 088 de cai putere și poate ajunge de la un stagiu de 62 de mile pe oră în 2, 8 secunde, depășindu-se la o viteză maximă de 190 km / h. În plus, gama Concept One este declarată să stea impresionant la 370 mile și include un corp format din fibră de carbon. În plus, interiorul Concept One a fost proiectat de o echipă de până acum cu renumita firmă de design auto italian, Pininfarina.

Bineînțeles, toate acestea sună foarte sexy, dar ceea ce este de interes real este faptul că fiecare roată din Concept One este alimentată de un motor electric separat, controlat independent de invertorul propriu și cutia de viteze reducătoare. Rimac operează "Vectorul de cuplu pe toate roțile" și se spune că oferă performanțe neegalate la viteze maxime și în timp ce accelerează din colțuri.

Căutați o listă de așteptare pentru una dintre aceste frumuseți auto-europene din Europa de Est? Rimac promite să construiască 88 de unități, livrările începând cu 2013.