Rolls-Royce va lansa Phantomul electric la Salonul Auto de la Geneva - Autoturisme - 2019

Anonim

Fabulos bogatul ar putea fi mai bun decât noi, dar ei trebuie să-și facă și ei rolul în salvarea lumii, nu-i așa? Acesta este opinia producătorului german de mașini Rolls-Royce, după cum reiese din anunțul că compania a dezvoltat primul său vehicul electric de testare electric. Un comunicat de presă dezvăluie că modelul 102EX sau Phantom Experimental Electric va face debutul la Salonul Auto de la Geneva săptămâna viitoare, la 1 martie 2011.

Așa cum probabil ați ghicit deja, modelul 102EX este modelat după popularitatea Rolls-Royce - totul este relativ în cazul mașinilor de lux, dar este popular printre clienții RR - Linia Phantom de automobile. "Am proiectat primul vehicul electric din lume pentru segmentul ultra-luxos", a declarat directorul executiv Torsten Müller-Ötvös într-o declarație, provocând ofițeri de relief de la ultra-bogați (și Ed Begley Jr.). "Cu acest vehicul, începem o explorare a trenurilor alternative, încercând să clarificăm ce tehnologii alternative ar putea fi potrivite pentru a conduce automobilele Rolls-Royce ale viitorului".

În urma debutului său de la Geneva, Rolls-Royce intenționează să viziteze mașina în jurul Europei, Orientului Mijlociu, Asia și America de Nord în restul anului 2011, colectând date și feedback pentru planurile sale viitoare. Nu există nimic stabilit în măsura în care fabricarea unui model de producție este valabilă pentru moment, dar vântul schimbării cu siguranță suflă în această direcție în industria automobilelor în ansamblul său și această veste marchează prima intrare a Rolls-Royce în deplasarea pe scară largă, bazate pe combustibili. Compania are deja un site web, www.electricluxury.com, despre care se spune că va fi actualizat cu informații de la 102EX în această săptămână.