Mustang-ul suprataxat de Roush poate fi suficient de puternic pentru a pielea câțiva hellcats - Mașini - 2019

Anonim

Hellcats fi blestemat: Roush este aici pentru a spune oamenilor că aceasta este o țară de ponei.

Dodge HEMI-tastic Challenger și încărcător Hellcats cu siguranță a primit o mulțime de atenție atunci când au lovit pe străzi. V8-ul de 6, 2 litri V8 care oferă atât mașinile de 707 cai putere și cuplul de 650 de kilograme de cuplu a fost bine plăcut peste tot. Acest lucru poate că a împuținat puțin lucrurile pentru fanii Ford care au un nou Mustang să se simtă entuziasmat, dar Roush și-a luat spatele cu un kit care va face ca Kitty lui Dodge să-și umple cutia de gunoi.

Kiturile de fază 2 și de fază 3 sunt încă în curs de lucru, dar casa de tuning a postat un videoclip cu Mustang din 2015 care lovește dyno-ul în timp ce face câteva din aceste upgrade-uri. Începând cu motorul, un pachet de compresoare din stadiul 1 este dotat cu câteva modificări pentru a maximiza ieșirea. Aruncați în injectori noi de carburant, un kit de rapel al pompei de combustibil și câteva calibrări noi, iar rezultatul este uluitor.

Ei reușesc să preia V8-ul de 5.0 litri al lui Mustang și aproape dublu față de puterea de 435 de cai putere pe care o generează, gestionând 800 CP la manivela. Testul dyno arată că acest Mustang pune acum 747 cai prin roțile din spate, precum și 599 de kilograme de cuplu. Puterea este mult mai mare decât ceea ce oferă Dodge, dar nu-l bate în răsucire. Cu toate acestea, destul de grămadă care ar trebui să facă pe oricare dintre fanii Dodge nervos.

Imaginile mașinilor pe un drum rulant sunt excelente și toate, dar suntem mai dornici să vedem o aplicație practică. Mai devreme, mai târziu, cineva va lua noul Roush Mustang de-a lungul Hellcat-ului și sperăm că suntem cel puțin în raza de acoperire a cacofoniei mașinilor musculare. Timpul va spune dacă Hellcats-ul va lua în jos puternicul Mustang sau dacă creația lui Roush îi înclină pisicile.