Conceptul Saab PhoeniX aparține unui joc F-Zero - Autoturisme - 2019

Anonim

Dintre toate mașinile de pe podeaua de la Salonul Auto de la New York, Saab Phoenix a fost cea pe care aș vrea să o conduc sau să stau cel mai mult. Această mașină înseamnă mult pentru Saab. Reprezentanții spun că acesta este un semn de design care vine de la Saab și se numește "PhoeniX", deoarece reprezintă o renaștere pentru filozofia designului Saab. În videoclipul de mai jos, Jason Castriota, directorul de design al mașinii, explică ce înseamnă conceptul pentru el și pentru brand.

"PhoeniX stabilește un nou punct de referință pentru viitorul design al produsului Saab", a declarat Castriota, directorul executiv al Saab Automobile. "Simbolizează o renaștere a spiritului și pasiunii inovatoare care au determinat Saab să construiască prima sa mașină. Acum luăm ADN-ul vizual înainte cu ceea ce numim design "aeromoțional", adăugând emoție, putere și fluiditate. Acest design estetic va modela și va diferenția modelele viitoare din portofoliul Saab. "

Mai mult decât orice, dacă am putea șterge roțile, ar fi chiar acasă într-un joc Wipeout sau F-Zero . Castriota nu menționează abilitățile de hovering, dar o mașină care are oglinzi retrovizoare laterale din camere trebuie să aibă un sistem antigravitate. Partea din spate a mașinilor strigă de propulsie pe bază de plasmă de un fel.

Dacă nu ați observat, nu sunt un reporter de automobile tradițional. Dacă doriți să aflați câteva informații despre PhoeniX, vă rugăm să consultați secțiunea de știri a Saab.