Scion actualizează modelul FR-S cu mai multă tehnologie pentru anul 2016, dar un turbocompresor nu este de găsit - Mașini - 2019

Anonim

Scion a făcut o serie de îmbunătățiri minore ale modelului FR-S la timp pentru anul modelului 2016.

Marea majoritate a upgrade-urilor se găsesc în interiorul, unde FR-S beneficiază de un nou sistem de infotainment care dispune de tehnologie de recunoaștere vocală. Componenta centrală a sistemului este un ecran tactil de 7 inch, care afișează, de asemenea, imaginile transmise de noua cameră foto standard.

Noul sistem infotainment este completat de un accent mai puternic stereo și de argint strălucitor pe volan, consola centrală și tabloul de bord. De asemenea, FR-S câștigă două culori noi, un roșu numit Ablaze și un albastru dublu Oceanic.

Din păcate, zvonurile persistente ale unui FR-S cu turbocompresor nu s-au materializat încă, iar coupe-ul continuă fără modificări mecanice majore. La fel ca și gemul său subaru, modelul FR-S utilizează un motor de 2 litri cu patru cai, care produce 200 de cai putere la 7 000 rpm și un cuplu de 151 de picioare la 6, 400 rpm.

Puterea este transmisă roților din spate printr-o transmisie manuală cu șase trepte, deși cumpărătorii care preferă să meargă fără ambreiaj pot comanda o cutie de viteze automată secvențială cu șase trepte, controlată de padele de schimb, la un cost suplimentar. Montat cu trei pedale, frânarea FR-S scade de la zero la 60 mph în doar puțin peste șase secunde.

Modelul Sci-Fi Sci-Fi FR-S este programat să se vândă în întreaga țară în următoarele câteva săptămâni, iar primele exemple vor fi lansate la loturile comercianților la începutul lunii iunie. Puțin mai scump decât modelul de ieșire, coupe-ul va purta un preț de bază de 25, 305 USD atunci când este comandat cu o transmisie manuală cu șase trepte și cu 26, 405 USD dacă este echipat cu o automată cu șase trepte. Aceste cifre exclud o taxă de destinație obligatorie de 770 USD.

Ce urmeaza?
De ani de zile, zvonurile indicau faptul că Scion ar construi o listă lungă de lămpi FR-S, inclusiv un hibrid, un model turbo, un convertibil și chiar un sedan. Compania a exclus categoric atât convertibilul, cât și sedanul din motive de costuri, dar un sistem de transmisie pe benzină și electrică ar putea să se alăture liniei înainte de sfârșitul producției FR-S.