Un Impala, ucigaș înfricoșător, se va alătura modelului Chevrolet pentru anul 2016 - Mașini - 2019

Anonim

Bine primite de către public și presă, conceptul Impala Blackout pe care Chevrolet la prezentat la ediția de anul trecut a show-ului SEMA a fost dat lumina verde pentru producție. Christed Midnight Edition, pachetul oferă impala de dimensiuni mari o imagine sinistră, ucisă, inconfundabilă, în timp ce își acordă un omagiu Impala SS care a fost vândută în număr limitat la mijlocul anilor 1990.

Mașina de producție este în esență identică cu conceptul. Cea mai mare parte a upgrade-urilor se găsește în exterior, unde Editia de la miezul nopții se deosebește de Impala standard datorită unei lucrări de vopsea neagră cu jet de cerneală, capace de oglindă neagră, ornamente negre jeton pe grila radiatorului și embleme înnegrite la ambele capete. Un spoiler discret, cu portbagaj, conferă sedanului mare un aspect mai sportiv, în timp ce jantele din aliaj de 19-inch cu - ați ghicit-o - accentele negre înfășoară aspectul.

Chevrolet nu a publicat imagini ale cockpitului, dar promite că, la scaunele din față, pe tabloul de bord și pe panourile ușii, pedalele de sport din seria Midnight Edition și tapițeria neagră cu jet de cerneală.

Bowtie nu a făcut modificări mecanice la ediția Midnight Edition. Modelele de bază sunt livrate cu un motor cu patru cilindri, injectat direct, de 2, 5 litri, care produce 195 de cai putere și cuplu de 187 de picioare, în timp ce cumpărătorii pot să comande o mașină V6 de 3, 6 litri V6, cu aspirație naturală, la 305 de poni și 264 de picioare -puncte de răsucire. Ambele motoare rotesc roțile din față printr-o transmisie automată cu șase trepte.

Echipat cu șase cilindri, Impala poate ajunge la 60 mph de la o oprire în intervalul de mijloc-șase secunde.

Versiunea 2016 Chevrolet Impala Midnight este în vânzare acum în întreaga țară. Pachetul negru poate fi comandat pe nivelele 1LT, 2LT și LTZ, prețurile variind de la 995 $ la 1 $, 595. Chevrolet nu a anunțat cât timp va fi disponibil pachetul și câte exemple intenționează să construiască.