Sunet și furie: auziți Ferrari 488 GTB lansat pentru prima dată - Mașini - 2019

Anonim

Normal, când am văzut modelul Ferrari 488 GTB dezvăluit la Salonul Auto de la Geneva, nu am vrut decât să ne urcăm și să ne aprindem. În timp ce așteptam, ne putem alimenta fantezii cu această înregistrare de la lansarea lui 488 din instalația din Maranello, care ne-a blocat pentru prima oară nota de evacuare.

Mulțumită unui fan de camping fermecător aflat în fața porții lui Ferrari (nu este altceva de făcut în Maranello?), Suntem tratați pentru a vedea modelul 488 GTB pentru testarea drumurilor. Deși am văzut înlocuirea pentru 458 Italia deja în metal, acesta rămâne sub un pic cam de camo masina pentru orice încercări este de stabilire pentru. Când conduce mașina de lângă videograf, șoferul decolează printr-un sens giratoriu, deschizându-ne pentru a savura epuizarea.

Modelul 488 este ultima versiune a modelului V8 al lui Ferrari, care funcționează ca o reîmprospătare la jumătatea ciclului a modelului 458 Italia. De asemenea, nu a fost un simplu facelift. Modelul 488 înlocuiește V8-ul cu 4.5-litri V8 cu aspirație naturală, cu un nou V8 de 3, 9 litri, cu dublu turbocompresor. Această nouă centrală produce 660 de cai putere și 560 de kilograme de cuplu. Puterea curge spre roțile din spate printr-o cutie de viteze cu dublu ambreiaj cu șapte trepte și se spune că sprintează linia de la 0 la 60 în mai puțin de 3, 0 secunde.

În mod incitant, suntem, de asemenea, tratați cu o minciună a modelului convertibil, de asemenea, în camuflaj. Dacă urmează Nomenclatura standard a Ferrari, atunci ar trebui să fie desemnată ca 488 GTS (S pentru păianjen). Nu suntem siguri de acest formular, dar Ferrari 488 GTB este de așteptat să apară pe străzi cândva în această toamnă. Îți vom strânge mâinile împreună până atunci.