Speedball: Conceptul Mazdaspeed3 a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din 2015 - Mașini - 2019

Anonim

Actualul Mazda3 este o mașină mică destul de bună. Este la fel de frumos să conduci așa cum trebuie să te uiți și este disponibil cu o sumă decentă de caracteristici tehnice pentru o mașină din segmentul său.

Totuși, lipsește un singur lucru.

Aproape imediat ce Mazda a dezvăluit această generație, au existat speculații despre momentul în care modelul de performanță Mazdaspeed3 va reveni.

Ventilatoarele ar putea să nu mai trebuiască să aștepte mai mult, deoarece, potrivit Australian's Motoring, o versiune de concept a noului Mazdaspeed3 urmează să apară la Salonul Auto de la Frankfurt din 2015 în această toamnă.

Mazdaspeed3 (cunoscut sub numele de MPS pe alte piețe) se va confrunta cu un ciclu mediu pentru întreaga debutare de 3 linii la show-ul german.

Punerea în funcțiune a conceptului și eventuala versiune de producție va fi un turbocompresor de 2.5 litri cu patru cilindri, producând 295 cai putere.

Acest motor va acționa și pe crossover-ul CX-9 de ultimă generație, care va fi lansat în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie.

Pentru a pune toată puterea la sol, următorul Mazdaspeed3 se așteaptă, de asemenea, să obțină tracțiunea integrală, în locul tracțiunii anterioare a modelelor anterioare.

Având aproape 300 de cai și patru roți motoare, trapa caldă a Mazda pare pregătită să se ridice la rang în ierarhie.

Mai degrabă decât să concureze cu mai multe modele de masă, cum ar fi Ford Focus ST și Volkswagen Golf GTI, Mazda se pregătește să preia Focus RS, Golf R și Subaru WRX STI.

Asta inseamna ca va fi probabil un pret pentru a se potrivi cu acei hitters grei de asemenea. Dacă da, ar putea costa mai mult de 35 000 de dolari.

Ca și în cazul Ford, Subaru și VW, acest lucru ar face probabil ca Mazda să nu fie la îndemâna celor mai tineri cumpărători care vor cel mai mult, dar plătește hardware-ului pentru ca acesta să devină o mașină de performanță mai capabilă și mai bine rotunjită.

Expoziția de automobile de la Frankfurt din 2015 nu se deschide decât în ​​septembrie, și se pot întâmpla multe între timp. Dar oricare ar fi forma, suntem dornici sa vedem Mazdaspeed3 in showroom-uri.