Stan Lee este super-eroul lui cameo care acționează în cea mai recentă reclama Audi S8 - Mașini - 2019

Anonim

Hei, credincioși adevărați! Cu Avengers: Age of Ultron a lovit teatre în această vineri, înseamnă că este timpul de plasare a produselor. Audi R8 a fost alegerea Iron Man în mai multe rânduri, dar de data aceasta, un alt Audi este transferul personal al unui alt tip de erou: căpitanul Cameo, mai cunoscut sub numele de identitatea sa atât de secretă a lui Stan Lee.

Legendarul scriitor și editor de cărți de benzi desenate a jucat un rol important în crearea multora dintre super-eroii noștri favoriți, așa că se potrivește doar că, atunci când Marvel a început să aducă acele personaje la viață pe marele ecran, el ar primi un clip mic de fundal - și -ti va pierde rolul. Acest bâzâit al fanilor sa extins într-o piesă de film Marvel, iar această ultimă reclamă le-a învățat lui Lee un atelier de lucru despre modul în care "actul cameo", care este drastic diferit de actul real.

Lee ajunge la atelierul de la Audi S8, o masina pe care o consideram exceptionala si potrivita pentru orice ocazie. De fapt, a fost foarte aproape de a deveni mașina noastră de lux din anul 2015. V8-ul lui V8 de 4 litri twin-turbo nu face prea multe acțiuni în acest loc, dar reușește ulterior să-l reia pe domnul Lee ca maestru al lui Cameos.

Regizat de Kevin Smith, actorii comerciali ca Michael Rooker din The Walking Dead și Gardienii din Galaxie au pus deoparte anilor de antrenament adecvat pentru a învăța de la Stan Lee cum să fie … doar un tip. TV-ul original Hulk, Lou Ferrigno, face câteva cameo-uri însuși, izbucnind prin ușile căutând cursuri de gestionare a furiei.

Vom vedea ce rol va fi lansat de Audi in urmatorul blockbuster de actiune si vom avea grija cu siguranta de o aparenta a celor 90 de ani care ne-au ajutat. Nuff Said!