SVX: Nu este un Subaru, este noul sub-brand Land Rover - Mașini - 2019

Anonim

Jaguar Land Rover este foarte gheata in privinta unitatii sale de operatii speciale (SVO), care gestioneaza totul de la autoturisme personalizate pana la modele de performanta editie speciala.

Așa că, de fapt, se pare că se pare că planifică un sub-brand în cadrul acestui sub-brand.

Poate să împărtășească un nume cu o anumită mașină sport din Subaru din 1990, dar SVX este de fapt o linie propusă de modele de nișă de la Land Rover care ar oferi performanțe maxime în afara terenului.

Insigna SVX va fi utilizată pentru modelele cu "capacitate adăugată", șeful SVO, John Edwards, a declarat pentru Car și Driver în cadrul unui interviu recent. Acesta va alcătui oa treia categorie alături de modelele de performanță SVR orientate pe drumuri și edițiile mai luxoase de SVAutobiografie.

Nu se spune exact ce implica "capacitatea adaugata", insa Edwards a spus ca noile modele vor fi inspirate de curse de off-road precum Camel Trophy si Raliul Dakar. Acest lucru indică un tip de vehicul care nu numai că poate cuceri toate tipurile de teren, ci face și rapid.

Current Land Rovers sunt deja destul de bune pe șosea, dar viteza nu este forta lor. Noul Range Rover Sport SVR este cel mai rapid SUV din lume, potrivit Land Rover, dar accentul pus pe performanța pe șosea compromite oarecum capacitatea off-road.

De asemenea, este neclar modelul care va fi primul care va primi tratamentul SVX, urmatoarea generatie Defender, care nu este de asteptat pana anul viitor cel mai devreme. Cu toate acestea, au existat și zvonuri despre o versiune de performanță a modelului de ieșire, care ar face o trimitere de fixare.

Un lucru sigur este că, spre deosebire de marca SVR, SVX va fi limitat doar la Land Rover. Deci, îmi pare rău, nu va exista o versiune inspirată de raliu a noului tracțiune integrală 2016 Jaguar F-Type.

Nu există un program stabilit pentru lansarea SVX, deși Edwards a spus să aștepte ca primul model din această linie nouă să fie "relativ curând".

Ford Raptor, ești înștiințat oficial.