Teen Barters un telefon mobil într-o Porsche Via Craigslist - Autoturisme - 2019

Anonim

(SGVN / Fotografie de personal de Watchara Phomicinda)

Câțiva ani de acum, lumea afacerilor trebuie să fie pregătită pentru venirea lui Steven Ortiz. Ceea ce a început ca un simplu barter al unui telefon mobil folosit, a trecut în curând printr-o serie de 14 tranzacții care au transformat telefonul mobil într-un 2000 Porsche Boxster S convertibil.

"Prietenul meu mi-a dat un telefon gratuit și mi-a spus:" Fă ce vrei cu asta ", a spus Ortiz la CNN. - Așa că am pus-o pe Craigslist pe secțiunea barter.

După mult timp și cercetare, Glendora, nativ Ortiz din CA, apoi doar 15, a reușit să comercializeze telefonul mobil învechit pentru un telefon mai bun, pe care apoi îl tranzacționa pentru un iPod Touch - dar ceea ce el dorea cu adevărat era o bicicletă murdară. Odată ce a găsit comerțul pe care și-l dorea, a trecut prin câteva biciclete murdare, dar a decis că nu era mulțumit, așa că a tranzacționat în curând pentru un Macbook Pro.

Din acel moment, lucrurile au început să se schimbe, iar în fiecare zi Ortiz ar petrece până la șase ore pe zi, uitându-se prin Craigslist și cercetând. Dupa MacBook Pro, Ortiz a fost tranzactionat de mai multe ori, terminand cu un carucior de golf, un Toyota 4Runner din 1987 si un SUV Ford Bronco din 1975. Ultimul său comerț a fost Bronco pentru un Porsche Boxster S de 9.000 $ 2000, care a fost de fapt un pas în jos de la Bronco, care a fost colecționată în valoare de aproximativ 15.000 de dolari. Dar nu mulți copii de 17 ani pot conduce un Porsche convertibil scoala si sustin ca au luat-o pentru tranzactionarea unui telefon mobil.

Urmând pașii canadianului Kyle MacDonald, care în 2005 a început cu o clipă roșie de hârtie și a ajuns într-o casă cu două etaje, Ortiz a luat doi ani pentru a-și termina scopul, toate făcute cu o cercetare atentă și acceptând meserii s-ar potrivi cel mai bine situației.

"Încearcă să prindă oamenii care vor ceea ce ai, " a spus Ortiz, explicându-și secretul unui barter bun. "Omul care avea nevoie de laptop avea o mașină suplimentară", a adăugat el.

Acum că are Porsche, Ortiz nu intenționează să se oprească acolo. Odată cu modificările de rutină ale petrolului, care costă peste 100 de dolari, și taxele de întreținere de aproximativ 1 000 de dolari, Porsche va fi în curând și pentru barter.

"Nu am o slujbă chiar acum și chiar nu-mi place să-mi cer părinților să facă schimb de ulei, așa că vreau să fac schimb de camioane de dimensiuni medii", a declarat Ortiz pentru CNN. "Vom vedea ce se întâmplă."