Tesla S Electric Sedan - Autoturisme - 2019

Anonim

După ce deja a înjunghiat 250 de vânzări ale autovehiculelor sale electrice la eolia ecologică, Tesla Motors din California a reușit să-și facă un nume în ultima vreme în fruntea mașinilor electrice. Dar înlocuirea câtorva Ferrari cu echivalente electrice nu va salva lumea în curând, iar Tesla dorește acum să pună mai multe mașini electrice în mâinile omului cu Tesla S.

Prezentat joi, modelul Tesla S a fost conceput ca o versiune mai practică și mai economică a predecesorului său cu două uși, orientat spre sport. Potrivit companiei, va avea până la șapte persoane, va conduce până la 300 de mile pe o singură încărcare (cu un pachet de baterii de lungă durată) și va face sprint de la 0 la 60 de mile pe oră în mai puțin de șase secunde. Nu este rău pentru un vehicul care presupune costuri sub trei cenți pe milă pentru a alerga.

Bineînțeles, acest lucru este neglijabil să menționăm stilul incredibil, care este obligat să atragă mai mulți cumpărători decât orice număr și statistici. Liniile musculare ale caroseriei Tesla S, grătarul înclinat și puțurile roșii pronunțate se inspiră în mod clar din mărci de lux precum Aston Martin, Lexus și Audi.

Costul foarte important pentru acest exotic electric va ajunge la 49, 900 dolari, după un credit federal de impozitare federală, sponsorizat de guvern. Nu este o mică schimbare, dar Tesla o pictează ca pe o investiție inițială care trebuie recuperată prin costuri de operare reduse de-a lungul timpului - CEO-ul Elon Musk spune că este mai mult să cumperi o mașină cu motor de benzină de 35.000 de dolari dacă economisiți aceste economii.

Toți cumpărătorii își vor putea pregăti mașina acum, dar vor aștepta până cel puțin 2011 să urce în spatele volanului, când Tesla anticipează că primele modele vor fi lansate pe linia de producție propusă în California. În prezent, singurele showroom-uri Tesla sunt în această stare, dar compania speră să deschidă un altul în Chicago în această primăvară și mai mult la Londra, New York, Miami, Seattle, Washington DC și München până la sfârșitul anului.

Mai multe informații găsiți la Tesla Motors.

Tesla S Electric Sedan