Modelul 3 al modelului Tesla se va pleca pe 31 martie, dar livrările nu vor începe până la sfârșitul anului 2017 - Mașini - 2019

Anonim

Tesla a început să trimită invitații pentru dezvăluirea Modelului 3 anticipat, un sedan de nivel entry-level îndreptat direct spre BMW Seria 3. Cel de-al treilea membru al liniei crescânde a companiei va fi prezentat în cadrul unui eveniment privat desfășurat pe 31 martie în California de Sud.

Trimis la un grup de proprietari și pasionați, invitația nu specifică exact unde va avea loc dezvăluirea sau la ce moment va începe. Statisticile Fortune Tesla vor începe să accepte depozitele de 1.000 de dolari pentru modelul 3 pe 31 martie, iar cumpărătorii cu experiență tehnică vor putea face un depozit online în ziua următoare. Cu toate acestea, livrările nu sunt programate să înceapă până la sfârșitul anului 2017. Cu alte cuvinte, cumpărătorii care doresc să pună modelul 3 în garajul lor ar putea să aștepte doi ani dacă agenda de comandă a lui Tesla se umple rapid.

Tesla ramane cu un stil de viata cu modelul 3. In acest moment, tot ce stim cu siguranta este ca va fi cu 20% mai mic decat modelul S in toate directiile si va avea un pret de baza de aproximativ 35.000 $ inainte au fost luate în considerare stimulentele fiscale federale și locale. După cum am menționat anterior, Tesla admite că nu a fost "super nebun" cu designul, pentru a evita întârzierile care au afectat modelul X și ne așteptăm ca cei trei să împrumute mai mult decât câteva indici de stil de la frații săi mai mari.

Modelul 3 va oferi aproximativ 200 de kilometri de rază de acțiune în configurația sa cea mai de bază datorită unui sistem de transmisie electrică electrică. Tracțiunea pe roți va fi standardă, iar un sistem cu tracțiune integrală cu două motoare va fi disponibil la un cost suplimentar. Este prea devreme pentru a spune dacă va merge pe o platformă nouă sau dacă va fi construită pe o versiune prescurtată a arhitecturii găsită în S.

Rămâneți tunat, DT Cars vă va aduce detalii complete despre modelul Tesla 3, de îndată ce va fi lansat mai târziu în această lună.