Gândește-te la Hummers? Aceste H1-uri hibride cu legături la sud de Pole ar putea doar să te răzgândești - Mașini - 2019

Anonim

Ironia este adesea pierdută pe mai multe segmente ale populației, dar pentru liderul expediției și cu totul în jurul valorii de swashbuckler Nick Baggarly, nu este cazul.

Baggarly este directorul executiv al echipei Drive Through the World, o echipă de exploratori care desfășoară activități pe bază de voluntariat care utilizează excursii pe distanțe lungi pentru a încuraja înțelegerea și bunăstarea transfrontalieră.

Ultimul său proiect este numit Zero South, o trecere de 200 de kilometri la Polul Sud pentru a promova viața durabilă, conservarea ecologică și reducerea impactului uman nociv asupra planetei. Unde vine ironia?

Echipa sa va face excursia în două Hummer H1s reputate, vehicule care nu au exact cele mai bune rezultate pentru conștiința de mediu.

Dar acestea nu sunt H1-uri obișnuite. Vehiculele hibride Polar Traverse puternic modificate au schimbat V8-ul de 6, 5 litri, care a fost disponibil pentru un turbodiesel de 3, 2 litri cu șase cilindri, care funcționează pe bază de biocombustibil de aviație.

În loc să pună direct în circulație axele H1, volantul volantului cu șase vase este înșurubat la un motor electric care încarcă o baterie de 24 kW în interiorul unei cutii izolante. Această putere este apoi transferată la încă două motoare electrice de 200 CP, câte una pentru fiecare axă, care va împinge exploratorii strălucitori înainte.

Ceea ce aveți la dispoziție este un teren cu două trepte de înaltă tensiune, dotat cu banda de rulare Mattrack, care poate atinge viteze de 45 km / h fără a utiliza o picătură de combustibil fosil sau produse petroliere. Dacă vor reuși, vor fi primii hibrizi care vor ajunge vreodată oficial la Polul Sud.

Hummerii pot arăta destul de extrem, dar multe dintre componente sunt direct de la fabrica AM General. Rama, corpul, suspensia, diferențele și hub-urile sunt toate stocurile din 1998, iar chiar și greutatea gooasă provine din vechile ambulanțe H1, cumpărate de pe eBay pentru 1, 600 de dolari.

Poate cel mai tare bit, totuși, este ceea ce vehiculele vor fi remorcate. Susținerea din spate va fi o remorcă din 1962 Airstream care măsoară 23 de metri lungime, paturi șase și este complet izolată cu încălzitoare. Ne imaginăm că ultimul bit va fi destul de important la -60 de grade.

Nu puteți aștepta să vedeți aceste acțiuni în acțiune? Ai noroc, pentru că aventura Zero South va fi filmată ca parte a unei miniserii cu zece episoade numită Hummer pentru Hybrid, filmată în 4K uimitoare.