Această interpretare neoficială a unui Ford Taurus RS ne face să ne dorim ca acest taur să funcționeze real - Mașini - 2019

Anonim

Cu Ford, care își pune toate mașinile fierbinți sub un singur acoperiș cu linia Ford Performance, avem multe de așteptat. Suntem deja incantati de masina, cum ar fi Focus RS, noul F-150 Raptor si bineinteles uimitorul Ford GT. Cu cei care au promis din poarta, fanii nu pot decat sa speculeze ce ar putea urma, conducand un astfel de entuziast pentru a biciui ceea ce cred ca ar arata Taurul daca ar fi tratat RS.

X-Tomi Design ia cea mai recentă versiune a sedanului Ford de dimensiune completă, dezvăluită la Salonul Auto de la Shanghai și îi conferă un machiaj agresiv puternic inspirat de Focus RS. Acest lucru este cel mai evident cu buzele frontale și fețele deschise în mare măsură. Ei chiar reușesc să curățească încorporarea proiectorilor inferiori din față și din RS.

Aproape în spate, banda pe care o vedem dezvăluie o bara de protecție spate mai concentrată cu aer, cu contururi mai agresive pentru a se potrivi cu fustele laterale sportive. Taurul arată chiar mai rău și mai mic cu roțile sale obișnuite schimbate pentru unele aliaje impresionante negre. O aripa posterioară cu insigne RS, cu dimensiuni reduse, depășește întregul pachet.

2016 Ford Taurus

Este un Taur hrănit cu porumb în lucrări? Probabil nu, suntem trist să spunem. În timp ce sedanul puternic este baza pentru interceptorul forțat al forțelor de ordine, restul clienților săi nu caută cu adevărat ceva atât de clar.

Cuvântul cheie aici este "deschis". Cumpărătorii Taurului iubesc atât de mult ca SHO-ul ca mașină sportivă de dormit, iar Ecoboost V6 de 3, 5 litri, încărcat în actuala versiune, pregătește o putere de 365 de cai foarte satisfăcătoare. Taurul de ultimă generație va oferi Ecoboost V6 de 2.7 litri exclusiv în China. Încă nu am auzit știri despre o versiune americană, dar când o facem, ne așteptăm ca un mușchi SHO stealth să o însoțească, nu versiunea RS în fața ta pe care o vezi în fața ta.