Un top de viteză fără vârf atinge cel de la Hennessey VelociRaptor de 600 de cai pe umed - Mașini - 2019

Anonim

Cu Top Gear într-o stare de tranziție, se pare că cineva a uitat să închidă Stig în jos înainte de a împacheta setul. Încă mai e pe pista, lovind turele fierbinți pe pista de încercare, cu tot ce-i poate pune mâna. Cea mai recentă jucărie a fost Hennessy VelociRaptor, un camion nebun de sport, proiectat mai degrabă pentru a rupe prin drum neasfaltat.

Hennessey ia luat deja pe furișul lui Ford F-150 Raptor și a adăugat, printre altele, un compresor de 2, 9 litri la V8 de 6, 2 litri al lui Raptor. Acest lucru aduce producția de motor monstruos de la 411 cai putere la un 600 de ponoi puternici.

Complet încărcat cu o anvelopă de rezervă în patul de camion, un troliu opțional și accesorii pentru bara de lumină, VelociRaptor are, de asemenea, o pistă umedă de luptat. Nu că niciunul din aceste lucruri va împiedica în nici un fel Stig. Este programat să facă un singur lucru: acționează lucrurile. Rapid.

Acest lucru este evident chiar și la prima întoarcere, în timp ce înălțimea lui este de peste 6 000 de kilograme de camion prin îndoială, anvelope și suspensii care luptă disperat cu condițiile. Aplicarea liberală a puterii suplimentare pe mâini îl face pe VelociRaptor să alunece lateral în jurul colțului ciocanului la scurt timp după aceea.

După multe încercări de a păstra camionul sub control, în cele din urmă traversează linia în … bine, nu știm. Tipul care face de obicei acea parte nu mai este acolo.

VelociRaptor și-a arătat cu adevărat priceperea în seria cea mai recentă, deși trunchiată, când co-gazda lui Richard Hammond a fost lăsată singură pe un munte din British Columbia, determinând ceilalți doi gazde să-l recupereze. În timp ce James May a condus Chevrolet Silverado, Jeremy Clarkson, în mod corespunzător, a condus Velociraptorul cu mare strigăte, galben și ridicol de învingător. A făcut bine să treacă prin zăpada montană până când un pneu a fost perforat și a început să se desprindă … heck a făcut bine chiar și așa cum prezentatorul de oafish a vânat în acel stat.

În timp ce viitorul Top Gear noros, mă simt cel puțin mângâiat că, indiferent de ce se întâmplă, Stig va fi în continuare acolo, fără să bată la pista.