Top Gear's Stig dezvăluit! - Autoturisme - 2019

Anonim

Unii spun că este un călugăr tibetan, capturat în sălbăticie și antrenat să curse mașini. Unii spun că a fost crescut într-un tub care a fost găzduit într-un SR-71 Blackbird care continua să călătorească deasupra vitezei sunetului. Se pare că e doar un tip pe nume Ben Collins.

Identitatea secretă a lui The Stig (șoferul misterios de mașină de curse pe hit-ul BBC Top Gear ) a fost dezvăluită după ce a descoperit că Collins va publica o autobiografie care își vorbea de timp ca și pilotul misterios. BBC a luat editorul cărții, HarperCollins, în instanță pentru a bloca publicarea cărții, dar un judecător a refuzat de atunci cererea BBC.

Collins este cunoscut în circuitul de curse în limba engleză, în primul rând ca un șofer din Formula 3, și a fost un sportiv activ din 1994. De asemenea, deține compania Collins Autosports, care oferă condus și de precizie de conducere la TV și filme. Collins însuși se afla în spatele volanului ca James Bond în Quantum of Solace, precum și un dublu pentru Nicholas Cage în National Treasure: Book of Secrets, care a împușcat mai multe scene în Anglia. În 2009, compania sa listat Top Gear ca angajator, care a început speculațiile că el a fost omul din spatele costumului de culoare albă și casca iconic.

"Publicul de Top Gear a făcut întotdeauna clar că ei se bucură de misterul din jurul identității lui The Stig. BBC a considerat că este important să protejăm acea anonimitate ", a declarat un purtător de cuvânt al BBC ca urmare a deciziei judecătorului de a permite publicarea autobiografiei.

"Hotărârea de astăzi nu împiedică BBC să urmărească această chestiune în judecată și nu va fi împiedicată să protejeze astfel de informații de atac indiferent de momentul sau de cine ar trebui să apară".

Collins nu este prima persoană care va juca The Stig. De fapt, el nu este nici măcar prima persoană care va juca The Stig și apoi își va dezvălui identitatea într-o autobiografie. Această onoare este acordată englezului curse Perry McCarthy, care a apărut pentru prima oară ca "Black Stig" în 2002. McCarthy a fost înlocuit de Collins ca "White Stig" în 2003 odată ce identitatea sa a devenit cunoscută. Nu a fost nici un cuvânt dacă Collins va fi înlocuit sau nu în următorul sezon al Top Gear, care tocmai a terminat difuzarea sezonului 15 pe BBC în august.

Top Gear este vizionată în peste 100 de țări și este cel mai de succes program internațional al BBC. O versiune americană a spectacolului este în curs de dezvoltare pentru Channel Istoric și se așteaptă să debuteze în toamnă.